Jump to content

Problema Forum

AndreiTMB

Recommended Posts

Sper ca am postat bine.

Am si eu o problema cu forumul, eu adaug imagini in postarile mele, dar nu le pot vedea, insa ceilalti useri le vad, cum pot rezolva ?

Nu stiu daca ceilalti useri le vad, dar stiu ca nu se accepta imagini cu sursa externa. Dai click dreapta pe imagine -> open in new page si apoi copy-paste in post. Incearca asa si spune-mi daca merge.

Nu stiu daca ceilalti useri le vad, dar stiu ca nu se accepta imagini cu sursa externa. Dai click dreapta pe imagine -> open in new page si apoi copy-paste in post. Incearca asa si spune-mi daca merge.

Ca site de upload, folosesc imgur. Când postez folosesc [/img], adica copiez direct link-ul de acolo.

BBUUpRm.png => Exemplu: Aici l-am folosit cum am explicat mai sus, dar eu nu vad imaginea.

Ca site de upload, folosesc imgur. Când postez folosesc , adica copiez direct link-ul de acolo.

BBUUpRm.png => Exemplu: Aici l-am folosit cum am explicat mai sus, dar eu nu vad imaginea.

Pai daca vrei sa vezi imaginea fa cum ti-am spus mai sus si dai paste in reply la imagine nu la link.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.