AndreiTMB Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Sper ca am postat bine.Am si eu o problema cu forumul, eu adaug imagini in postarile mele, dar nu le pot vedea, insa ceilalti useri le vad, cum pot rezolva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Sper ca am postat bine. Am si eu o problema cu forumul, eu adaug imagini in postarile mele, dar nu le pot vedea, insa ceilalti useri le vad, cum pot rezolva ? Nu stiu daca ceilalti useri le vad, dar stiu ca nu se accepta imagini cu sursa externa. Dai click dreapta pe imagine -> open in new page si apoi copy-paste in post. Incearca asa si spune-mi daca merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiTMB Posted February 13, 2016 Author Share Posted February 13, 2016 Nu stiu daca ceilalti useri le vad, dar stiu ca nu se accepta imagini cu sursa externa. Dai click dreapta pe imagine -> open in new page si apoi copy-paste in post. Incearca asa si spune-mi daca merge. Ca site de upload, folosesc imgur. Când postez folosesc [/img], adica copiez direct link-ul de acolo. => Exemplu: Aici l-am folosit cum am explicat mai sus, dar eu nu vad imaginea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Ca site de upload, folosesc imgur. Când postez folosesc , adica copiez direct link-ul de acolo. => Exemplu: Aici l-am folosit cum am explicat mai sus, dar eu nu vad imaginea. Pai daca vrei sa vezi imaginea fa cum ti-am spus mai sus si dai paste in reply la imagine nu la link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiTMB Posted February 13, 2016 Author Share Posted February 13, 2016 Pai daca vrei sa vezi imaginea fa cum ti-am spus mai sus si dai paste in reply la imagine nu la link. Nu prea am inteles Dar uite, când ai dat tu Quote la post, îmi arată imaginea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Nu prea am inteles Dar uite, când ai dat tu Quote la post, îmi arată imaginea. Ai un model de respectat, closed.Abia te-ai înregistrat, vei avea acces la toate funcțiile forumului după 24 de ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.