Jump to content

Problema SA:MP

MaRiO TSA

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Bun, deci acum 10-15 minute mi-am instalat un router. Dar cand sa intru in clientul SA:MP toate serverele sunt not responding. Ce pot face?

Ce am facut si nu merge: Am reinstalat clientul.

Am sters toate serverele din client si le-am readaugat.

Screenshot (în caz că este necesar):Toate serverele apar not responding si cand dau pe unu ping 9999

Alte precizări:Routerul este tip clicknet romtelecom( asa scrie pe el), dar un prieten mi l-a facut sa mearga pe orice tip de net as avea, eu am RDS. Pe telefon imi merge netul, pe calculator merge, dar clientul de samp nu merge, ce pot face? HELPPP

Ba voi ati citit macar ce am zis? Am reinstalat clientul, primiti amandoi report, @HeisenBerg , am inteles ca e de la router si trebuie sa fac nu stiu ce la el(de pe net), dar nu mai stiu ce.

Încearcă să scoţi router-ul din priză, stai 2 minute, iar dupa il bagi iar.

Incerc acum, revin cu edit .

EDIT: Nu merge, tot 0/0 apare la server, m-am conectat(ca poate era vreun bug) si nu merge.Am si sters toate serverele din SA:MP si am adaugat rpg2.b-zone.ro, nu merge.

Ba voi ati citit macar ce am zis? Am reinstalat clientul, primiti amandoi report, @HeisenBerg , am inteles ca e de la router si trebuie sa fac nu stiu ce la el(de pe net), dar nu mai stiu ce.

Omule, suna la firma de internet, te vor ajuta ei. Trebuie sa faci niște setări online, nu degeaba exista asistenta tehnica!

Omule, suna la firma de internet, te vor ajuta ei. Trebuie sa faci niște setări online, nu degeaba exista asistenta tehnica!

Nu cred ca au cum, deoarece eu ce eu le zic: RDS-ule, imi merge un router(net pe pc si pe telefon), cum fac sa-mi mearga sa:mp-u? :)>-

Si ei: :|

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.