Jump to content

Spune NU gangului englez. *69 Pier Mobs*

Expres din PLANTE

280 members have voted

1. 1. Vreti ca 69 Pier Mobs sa devina gang de playeri englezi?

• Vreau sa devina gang de englezi.
      77
    • NU vreau sa devina gang de englezi.
      203

Recommended Posts

Bataie de joc, nu v-a ajuns ce ati facut cu avispa ma? ne-ati dat wipe dupa toata munca ca vezi doamne a avut lideru coduri, acuma faceti lafel si cu 69 ca sa ce? pentru 5euro in plus care se primesc din donatiile de afara ne batem joc de neamu nostru, felicitari ce sa zic...

Nu mai plângeți prostii dracu ca luati wipe. Se va gasi o soluție. Cel mai bine este ca atunci cand liderul actual va demisiona, sa fie ales un lider englez + wipe.

ps : un lider poate alege prin argumente sa dea wipe unei facțiuni atunci când este promovat.

Mda, asa s-a intamplat si cu indianul ala Khalsa dupa ce-a luat lider SF SI. Nu inteleg fratilor. Daca faceti greseala asta, sa votati ca ''da'', sunteti de acord sa se dea wipe la 69 PM, o sa vedeti ca tot serverul o sa se duca pe rapa. De ce? Pai ba, astia, talibanezii, indienii, englezii, americanii, alte natii dar NU romani, o sa si-o ia in cap, asa ca o sa continue cu astfel de propuneri, pana cand o sa fie in totalitate un server de strainezi. Este doar parerea mea si mi-o sustin din tot sufletul. Hai noroc.

Nu cred ca este deloc o idee buna, fiecare lider si.a batut capul sa isi creeze in 69 PM un colectiv cu care sa poata cucerii tururile, unii au reusit altii nu. Nu este corect sa se dea wipe si sa distrugi munca a zeci de oameni, unii au r3+ si au muncit sa ajunga acolo si acum ei iau wipe. De ce nu se creeze inca 3 ganguri 1 in fiecare oras si unul dintre ele sa fie de straini, ar fii 4 ganguri intr.un oras si fiecare gang ar avea atac si defense ( in cazu in care toate au turfuri). PS: Nu cred ca sunt destui straini pentru a umple o factiune. 69 PM-FACTIUNE DE ROMANI!

Nu mai plângeți prostii dracu ca luati wipe. Se va gasi o soluție. Cel mai bine este ca atunci cand liderul actual va demisiona, sa fie ales un lider englez + wipe. ps : un lider poate alege prin argumente sa dea wipe unei facțiuni atunci când este promovat

multi nu stiu sau nu isi dau seama, si vin cu chestii de genul :
De ce 69 PM si nu alta mafie ?
Raspuns :
Daca se va alege alta mafie va fi aceeasi intrebare de ce mafia X si nu mafia Y?

P.S : Situatiile intre gang-uri difera pe toate serverele. Intotdeauna o sa fie cuiva care nu o sa-i convina.

NU VA FI NIMENI AFECTAT INAFARA DE MEMBRII GANG-ULUI 69 PIER MOBS si nu cred ca altii au dreptul de a isi da cu parerea nestiind situatia din mafie.

Salut.

Nu mi se pare ok aceasta chestie. Ganditi-va ca playerii din 69 Pier Mobs au muncit pentru rank-urile lor si mai ales pentru turfuri! Ganditi-va la liderul de la acest gang care s-a chinuit sa ajung lider si acum i-l scoateti functia pe nedrept, aiurea. Daca stam putin sa ne gandim, aceasta comunitaty este romaneasca. Daca tot vreti sa faceti ceva pentru straini, faceti un RPG separat pentru ei, e cea mai buna solutie. Prin acest mod, voi jigniti si romanii, un strain trebuie sa munceasca sa se aleaga cu o functie, nu sa le dati voi asa. De acum, puneti pe lista si playeri straini si aia e, daca vedeti ca a luat un player strain lider in gang, e destul.

V-am zis si va repet:

Cel mai bine este sa alegeti una dintre variantele:

1. Sa faceti un RPG special pentru straini.

2. Sa puneti straini pe lista pentru lider gang pana iese unul dintre ei.

Bafta.

Comentariul meu probabil nu este unul genial dar e parerea personala, pe fuga si pe graba. Fac parte din 69 Pier Mobs de 3 luni jumate (noliferii o sa spuna ca e putin, mersi), e prima mea factiunea si sincer am ramas placut impresionat de ea. Necomercial mi-a acordat sansa asta si o promovare, apoi balon mi-a fost un lider si vanzator de droguri excelent, Darius.XD mi-a acordat rank 3 si spre final, cel mai bun si intelegator Unchiu mi-a acordat rank 4. In timpul asta singura mea sursa de divertisment a fost factiunea, warurile si putinii baietasi ce intrau pe teamspeak. Ultima vreme mi-a dat peste cap activitatea din joc dar Unchiu a fost intelegator. Din spusele mele va imaginati ca sunt total contra propunerii, fara sa intreb "De ce nu alt gang?" intreb: De ce nu un gang nou? Da, inteleg problemele de organizare pentru non vorbitori de romana dar nu e frumos sa ne lasati fara divertisment din senin. In orice caz (referitor la Kelton) probabil nu iti pasa de pareri, probabil ce ai in cap faci fara sa acorzi atentie mediului din jur, ma face sa cred asta topicul din server announcement unde nu ai lasat spatiu comentarilor. Cu drag (drama totala) le multumesc lui Necomercial, balon, Darius.XD si Unchiu, Anca, MLo tuddypwnz, viorel, dudu, hollow, Sky, Express, klzzz, xthe0, pain.beleaua si aproape tuturor din factiune pentru niste waruri pe cinste. Noroc si sanatate de la Nashu!

Nu se da wipe maine. De aia s-a anuntat din timp ce se intampla cu acea factiunea, in caz ca exista persoane care aveau in plan sa ajunga lider la acea factiune, pentru a nu-si pierde timpul aiurea.

Cei care spuneti ca e comunitate romaneasca, da, aveti dreptate. Bazele sunt puse in Romania, administratia e alcatuita din Romania, insa asta nu inseamna ca e o comunitate strict pentru romani. Fiecare persoana cu acces la joc are dreptul sa se joace pe aceasta comunitate. Noi vrem sa ne dezvoltam si pe plan international.

Cei care spuneti ca strainii sunt favorizati, luati in calcul ca la ora actuala exista o singura factiune cu lider strain, iar la ganguri raportul o sa fie de 8-1 (8 cu lider roman, 1 cu lider strain).

Am vazut si ceva idei cum ca ar urma sa punem LVPD sau SFPD pentru straini. Nu exista asa ceva in viitorul apropiat din variate motive. Logic, aceasta idee se poate modifica 180 de grade in orice moment.

Am si eu o intrebare, daca sunteti asa de corecti, de ce nu dati la vot si decizia asta? Am vazut un comentariu printre pagini pe care-l respect si sunt de acord 100%, in care spunea ca aceasta chestie e ca si cu imigrantii, daca vreti sa ramaneti, integrati-va, adaptati-va, respectati-ne principiile, daca ati venit nu va faceti voi propriile principii.

Am si eu o intrebare, daca sunteti asa de corecti, de ce nu dati la vot si decizia asta? Am vazut un comentariu printre pagini pe care-l respect si sunt de acord 100%, in care spunea ca aceasta chestie e ca si cu imigrantii, daca vreti sa ramaneti, integrati-va, adaptati-va, respectati-ne principiile, daca ati venit nu va faceti voi propriile principii.

Lasa-i ma, ei vor sa se extindă pe plan internațional, ce nu înțelegi? :))

Off: parca am fost colegi cand eram in 69 pm

Fac parte din national guard, nu sunt de acord sa se faca un gangt de englezi. Nu. E server romanesc, sa ramana asa. VA SUSTIN 69 PIER MOBS

Ca o adaugare, azi 69 pier, maine cine? Nu se stie, poate maine vom da wipe la ng, sau la pd nu? Doar ca sa bagam straini. Ganditi-va bine.

Inca ceva, luati-va gandul cu scriptatul unei noi mafii.. Orice scripter stie ca nu poti scripta o noua mafie fiidnca si in joc exista doar cele care sunt acuma. Ar fi foarte multa munca daca chiar se poate. Dar ma indoiesc ca se va baga cineva sa scripteze o nou mafie.

Inca ceva, luati-va gandul cu scriptatul unei noi mafii.. Orice scripter stie ca nu poti scripta o noua mafie fiidnca si in joc exista doar cele care sunt acuma. Ar fi foarte multa munca daca chiar se poate. Dar ma indoiesc ca se va baga cineva sa scripteze o nou mafie.

Nu e complicat, depinde de scripter.

V-a fost prezentata doar ideea in sine. Pana la implementarea acesteia mai dureaza ceva vreme. O sa facem in asa fel incat sa fie bine pentru toti, straini, romani si membrii actuali cu rank mare. O sa aflati toate detaliile inainte de implementare, posibil cei cu rank mare sa aveti cateva variante de unde sa alegeti anumite lucruri. Vedem.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.