Jump to content

[TUTORIAL] Blur rapid/simplu si dragut.

baCiu
 Share

Recommended Posts

Salut, eu sunt JaSSeM, astazi m-am decis sa ma apuc serios de PhotoShop, dupa un mic tutorial, am vazut cum se face un blur, dupa multe incercari de-a-mi face un blur, am reusit sa fac unu` bun placut ochiului, nu derajant, nu nimic. Am muncit destul de mult la el. Stiu ca sunt la inceput cu PhotoShop-ul, si-acum o sa aud comentarii de genul "Asta nu e blur-ul tau, l-ai copiat de la "X-ulescu", dar nu este asa. Chiar eu am facut blur-ul, daca seamana cu alte blur-uri nu inseamna ca este identic. Multumesc pentru atentia acordata, astept criticile si parerile voastre.

https://www.youtube.com/watch?v=68u0I_Zd5WE&feature=youtu.be

Edited by AIM JaSSeM

[Member=

MisuOwn], pai citeste titlul frtlm, "blur rapid, simplu si dragut", adica se subintelege ca nu e cine stie ce, acest blur nu e cel pe care-l folosesc eu acum, asta e un blur simplu. Eu am unu mai complex.

[Member=

South Ming], salut, acest tutorial l-am facut in special pentru cativa prieteni. Eu sincer, numai folosesc asa de des blur, acum ma bazez mult pe redimensionare, uneori pe text, si pe multe altele, nu stau sa le enumar aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.