Warr007 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Numele produsului: Cont Steam Model: Cont Steam Starea produsului: Utilizat Detalii despre produs: Contul de steam are urmtoarele jocuri. Arma 3 > Arma 3 Karts > Arma 3 Zeus. DayZ Rust CS:GO -> Aici are VAC, deoarece am dat contului unui amic, de aceea am si renuntat la acest cont de steam, eu joc CS:GO, in acest moment am alt cont de steam cu CS:GO si GTA 5, va dau link de la cont sa vedeti ca nu sunt codat sau alte chesti. Euro Truck Simulator Battlefield: Bad Company 2 Payday: The Heist > Are toate DLC. Preţ:60 euro. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Euro pe b-zone shop. Metoda de plată: Sms/paysafe Contact: PM Imagini: http://steamcommunity.com/id/xwarr007/-> Aveti aici contul. Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
South zeEk Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Nu ai minim 200 de posturi pe forum pentru a putea vinde produse in aceasta sectiune, topic closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.