Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Considerați că Contul Premium de pe serverele RPG are destule avantaje?

DutchMan

Sondaj cont premium.  

42 members have voted

1. 1. Considerați că Contul Premium de pe serverele RPG are destule beneficii?

• Da, are destule beneficii.
      7
    • Nu, trebuie să i se adauge cîteva beneficii.
      35
  2. 2. Sunteți de acord ca să se adauge cîteva beneficii la cont premium însă acesta să coste mai scump?

• Da
      26
    • Nu
      16
  3. 3. Considerați că contul premium actual își merită prețul?

• Da
      9
    • Nu
      33

Recommended Posts

Vă rugăm să vă exprimați opinia în privința contului premium de pe serverele RPG.

Considerați că acesta are destule beneficii sau trebuie să i se mai adauge cîteva beneficii?

Sunteți de acord ca contul premium să coste mai mult dar să aibă mai multe beneficii?

Considerați că contul premium actual își merită prețul?

Voturile sunt anonime, nimeni nu va putea vedea cine și ce a votat. Așa că vă rog să răspundeți sincer.

Am făcut o propunere, dacă vreți ca aceasta să fie implementată susțineo cu un rating (vezi mai sus de titlu) și cu un +.

http://forum.b-zone.ro/topic/325584-propunere-cont-premium/

Man, e grava limba romana pentru tine. Ca contul? Sa coste mai scump? Susțineo? Dă-o naibii de treaba frate..

Man, e grava limba romana pentru tine. Ca contul? Sa coste mai scump? Susțineo? Dă-o naibii de treaba frate..

Eu nu pot înțelege cum de ai tupeu sa te iei cu mine-n clanța. Nu sunt profesor, dar sunt licențiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Nu știu cum să-ți traduc asta... Probabil ca numele pe care îl ai în joc te face sa pari mai superior mie. Dar în oricare alta privința, nu!

Eu nu pot înțelege cum de ai tupeu sa te iei cu mine-n clanța. Nu sunt profesor, dar sunt licențiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Nu știu cum să-ți traduc asta... Probabil ca numele pe care îl ai în joc te face sa pari mai superior mie. Dar în oricare alta privința, nu!

Esti matur, bravo tie. La facultatea la care esti nu te-au invatat ca punctele de suspensie se marcheaza prin trei si nu doua puncte(primul tau reply din acest topic, ai venit aici sa faci +1, felicitari) sau sa nu mai faci spam pe butonul de "add reply" ca ultimul disperat?

Revenind la subiect, multi oricum considera ca nu se merita, dar sunt destule beneficii desi event-urile reprezinta singura optiune de a face gold IG intr-o perioada scurta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.