Jump to content

Ofer rent cu 1$ la casa cu ID 60 [/findhouse 60] aflata in apropierea locatiilor importante din Los Santos.

South Zhao

Recommended Posts

Nick: [uS]Zhao.

Level: 65 +

Facţiune: Tow Truck Company

Detalii serviciu: Ofer rent cu 1$ la casa cu ID 60 [/findhouse 60] aflata in apropierea locatiilor importante din Los Santos.

Alte precizări: Casa este situata in zona Marina Los Santos, aproape de HQ Tow Truck Company, HQ Vietnamese Boys, Cable News Network [/findbiz 31], Burger Shot [/findbiz 43], Pay N' Spray [/findbiz 88], Cluckin'Bell [/findbiz 50], Car Rent [/findbiz 24], PROlaps [/findbiz 107], DealerShip, Restaurant 2 Los Santos [/findbiz 12], Victim [/findbiz 123], Hospital [/findbiz 39], PaintBall [/findbiz 34]. Casa are o parcare imensa care le permite toti chiriasilor sa isi parcheze masinile personale fara probleme. In aceasta zona mai sunt si alte 3 case vecine cu aceasta, dintre care doar una mai are multi renteri, si anume casa lui [uS]Edison [/findhouse 505], asa ca puteti avea multi vecini cu care va puteti imprieteni foarte repede. Interiorul casei este unul modern, BIG, incapator si luxos tinand cont ca inca nu am adaugat obiecte prin casa [/houseupgrade].

Mai jos aveti poze cu exteriorul/interiorul casei si locurile in care va puteti parca masinile.

Poze exterior casa: Click!

Poze interior casa: Click!

Poze parcare: Click!

*Am mentionat nu numai locatiile importante din apropiere casei, ci si locatiile secundare.

*Cele doua garaje din fata casei sunt ocupate de masinile mele, asa ca nu vreau sa parcati si masinile voastre acolo - Click!

*Daca vreti puteti lasa cate un post in acest topic in care sa-mi spuneti ce parere aveti despre casa sau despre aceasta prezentare, daca ati luat rent, daca unul dintre ceilalti chiriasi sau chiar vecini v-a suparat cu ceva sau alte situatii...ETC

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.