Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #48 - Mark - RPG2 Admin 4


Skipper
 Share

Recommended Posts

Tz4LXq1.png

Skipper: Salut. Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia, Mark! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?

Mark: Salut şi ţie Skipper şi îţi multumesc pentru această invitaţie. Ma numesc Gheorghe Marius, am 16 ani jumatate şi locuiesc în oraşul Rosiori de Vede, judeţul Teleorman.

Skipper: Ce îţi place să faci în timpul liber?

Mark: În timpul meu liber îmi place să îmi petrec timpul pe calculator, cu prietenii la un suc, la o distractie.

Skipper: Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Mark: Primele mele zile pe B-zone au fost destul de dificile, deoarece a fost primul server pe care am jucat, nu stiam nimic despre acest joc, dar cu timpul pot spune că am învaţat destul de multe.

Skipper: Cum îţi împarţi timpul între SA:MP şi liceu?

Mark: Îmi împart timpul foarte bine între aceste două activităţi, aloc mai mult timp liceului evident dar am timp si pentru SAMP fiind doar clasa a-X-a.

Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunităţii B-Zone?

Mark: Bobo, pot spune că este o persoană serioasa, calculată şi este foarte ocupat, lucrează din greu pentru cele 4 servere RPG şi pentru întreaga comunitate B-zone.

Skipper: Ce părere ai despre Kelton, administratorul serverelor RPG?

Mark: Despre Kelton pot spune că este foarte bun în ceea ce face, are extrem de multă treabă şi o face perfect, este genul de persoană care ştie de glumă şi te ajută de fiecare dată. De când îl cunosc am învăţat foarte multe de la el, este foarte răbdător, calm şi ştie foarte bine ce face.

Skipper: Care este părerea ta ce priveşte partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?

Mark: Consider ca nu este uşor sa faci ceea ce face DaniSteptu, îl respect pentru munca pe care o depune şi sper să continue tot aşa.

Skipper: Când şi cum ţi-ai început cariera pe serverul RPG2?

Mark: Cariera mea pot spune că a început pe data de 29.01.2014 când mi-am facut primul cont de samp, am început ca toţi ceilalţi la spawn civil, eu neştiind nici o comandă nimic mă plimbam pe acolo, dar cu timpul am început sa îmi fac prieteni, am prins experienţă şi am ajuns ceea ce sunt azi.

Skipper: Ţi-a fost uşor să strângi primii bani şi să intri într-o facţiune?

Mark: Pe timpul cand am început eu job-urile erau foarte scazute, deci am muncit foarte mult pentru a strânge banii, legat de factiune mi-a fost si mai greu deoarece nu stiam cum si unde sa aplic, însa cu timpul am învatat si am intrat într-o factiune pasnica.

Skipper: Cum ţi-ai început povestea ca membru al staff-ului RPG?

Mark: Povestea mea a început în data de 06.07.2015 când am primit functia de Helper, totul a început pe vremea când eram in Hitmen Agency si am vazut aplicatiile deschise, am zis sa îmi încerc norocul aplicând. Dupa 2 zile de la postarea aplicatiei am primit si un raspuns, acesta fiind pozitiv, am fost foarte fericit ca am primit sansa de a face parte din STAFF.

Skipper: Având o experienţă ca Helper, după aproximativ o lună ţi-a fost oferită o şansă, cea de a deveni Admin 1 pe serverul RPG2. Care a fost reacţia ta?

Mark: Reactia mea a fost surprinzatoare dar tot odata ma asteptam, surprinzator a fost faptul ca la doar o luna au fost facute promovari, eu fiind cel mai activ helper stiam ca o sa vina si acel moment, momentul când primesti rasplata pentru munca ta.

Skipper: A fost uşor să te acomodezi cu noile responsabilităţi, implicit cu colegii?

Mark: Primele zile au fost mai dificile, am stat doar cu ochii în regulament ca nu cumva sa o dau în bara din prima, multi dintre colegi au fost helperi cu mine deci ne cunosteam, cu restul am colaborat excelent.

Skipper: Consideri că aveai în acel moment experienţa necesară pentru o asemenea funcţie, şi anume funcţia de Admin 1?

Mark: Recunosc ca în primele zile îmi venea sa renunt când am vazut cât de greu este sa fi admin, dar am început usor si cu multa atentie. În mare parte eram pregatit pentru aceasta functie.

Skipper: În prezent faci parte în continuare din staff-ul serverului RPG, actual Admin 4, ţi se pare greu această sarcină pe care o ai de făcut? Răspunsul la reclamaţiile de pe site, ş.a.m.d.?

Mark: În prezent îmi place extrem de mult ceea ce fac, ajut helperii, liderii si când e cazul colegii. Nu, nu mi se pare grea munca pe care o fac, deoarece am experienta si cum am zis îmi place foarte mult ce fac.

Skipper: Cum ţi se par update-urile realizate de către staff?

Mark: Scripterii ne uimesc pe zi ce trece cu update-urile pe care le fac, stiu exact ce vor sa realizeze si aduc mereu fiecarui update un strop de originalitate.

Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 4 Supervisori? (RPG 1 Royce, RPG 2 Casso, RPG 3 Kobo, RPG4 Marik)

Mark: Da, cred ca este o alegere foarte buna, pe Royce nu am apucat sa îl cunosc înca dar se poate observa ca îsi face treaba bine, iar cei trei Casso, Kobo si Marik îi cunosc de cand joc pe comunitatea B-zone, sunt toti de pe RPG2, am avut ocazia sa vorbesc cu ei, sa râd cu ei si cel mai important sa vad ce fel de oameni sunt, trei cuvinte ''cei mai buni''.

Skipper: Cum ţi se pare evoluţia serverului RPG4 de la deschiderea acestuia şi până în prezent?

Mark: Dupa cum bine s-a vazut serverul a fost full de la deschidere si aproape pana în prezent, cred ca are o evolutie foarte buna.

Skipper: Cum vezi serverele RPG peste 2 ani?

Mark: Nu pot spune cu exactitate cum vor fi ele, dar sigur vor ajunge cât mai departe, scripterii vor implementa noi update-uri care sigur vor fi geniale.

Skipper: Crezi că ţi-ai îndeplinit obiectivul ajuns ca Admin 4 al serverului RPG2? Ce aşteptări mai ai?

Mark: Pe moment da, sunt multumit de realizarile mele de pana acum, pe viitor nu stiu, poate am şansa să urc şi mai sus.

Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?

Mark: A fost o perioada în care m-am lasat de samp, dar pe atunci nu aveam functie sau ceva. Apoi am revenit si am muncit pentru a obtine ceea ce sunt azi.

Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul principal RPG să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?

Mark: Da, mai sunt jucatori pe care îi cunosc de când am început sa joc, însă o mare parte s-au lăsat ori s-au apucat de RPG3, RPG4.

Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii B-Zone?

Mark: În primul rând vreau să îţi mulţumesc ţie Skipper pentru acest interviu şi nu în ultimul rând vreau să transmit tuturor să se distreze, pana la urmă este un joc, să fie serioşi cand este cazul şi să se ţină de treabă că într-o zi vor fi răsplatiţi.

 

Acesta a fost interviul meu alături de Mark. Aştept păreri din partea voastră!

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Skipper, de ce nu faci un interviu cu o persoana mult mai importanta ? De exemplu cu admini level 5+

În acest topic se discută strict despre interviul actual, nu se fac propuneri ş.a.m.d., astfel de lucruri se discută în PM, sper să nu se mai repete!

Link to comment
Share on other sites

Frumos interviu! Felicitari!


Link to comment
Share on other sites

Bine @@Mark, , nu prea ai raspuns cum m-a asteptam eu :))), te cunosc altcumva eu. dar totusi ai ramas nobul meu. Felicitari skipper imi place cum prezentezi interviewurile care le faci. astept randul meu.

Link to comment
Share on other sites

Frumos interviu, bravo! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.