BoOoGdaN Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Nick-ul tau:[AT]BoOoGdaN Server: RPGDescrierea bugului: Am dat rob ieri dimineata cu 4 membrii la grup, unu dintre ei a luat crash dupa ce a furat 20 bijuterii(doar cele 20 au lipsit, nu erau pe mese), apoi ne-am vazut de treaba, am furat tot ce am gasit, cand pe drum am observat ca nu luasem wanted. Nu stiu si nu am idee dece a aparut acest bug dar nu am facut, sau nu a facut nimeni ceva iesit din comun, am dat rob pur si simplu cum am dat mereu, dar de data asta banuiesc ca atunci cand a luat crash acel jucator a "pacalit" sistemul de rob si ar fi considerat ca robul este anulat dar defapt nu era. Nu stiu ce sa spun, sper sa va fie de folos aces video, cu toate ca atunci am vazut ca nu avem wanted, nimeni nu a observat deoarece eram concentrati sa furam, nu ne asteptam la una ca asta.Screenshot(s): Click video , and SS EDIT:Video Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Se va rezolva la următorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.