AsK Official Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Nick: AsK Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută : Nu am este prima Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/AQPspQQ Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text : AsK Dimensiuni: Dimensiunile unu avatar. Alte precizari: Vreau un font fain cu numele meu jos pe centru si daca se poate si ceva efecte faine Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 @ & Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 [Member= RPG AsK], poftim : sau Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 (edited) Nu prea mi-a placut acel stock care l-ai ales, acesta mi se pare mai frumos. Edited February 27, 2016 by RW dellikS Corectie culoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsK Official Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 (edited) Alphadores Multumesc pentru avatar este foarte frumos l-am ales pe cel cu efect. AIM JaSSeM Multumesc si tie imi place cel de-al doilea:) Edited February 27, 2016 by RPG AsK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Ai ales, T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts