DerVectron Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Nick-ul tau: Vectron Server: RPG1Descrierea bugului: Ieri am dat eject unui client la destinatie pt ca a stat prea mult afk, dar dupa 1 minut cand a revenit in joc el inca mai era in taxi. Pana acum daca dadeam eject unui client afk el era aruncat automat din masina cand revenea in joc. Astazi tot cand faceam comanda, un al doilea jucator s-a urcat iar eu i-am dat eject dar nu a fost dat jos, i-am mai dat inca un eject si tot degeaba.Screenshot(s): http://imgur.com/a/OuLnv Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Arhix Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Probabil ca acei jucători să fi avut desync. În general între momentul când dai comanda şi când ea se execută există un mic interval. Dacă era bug nu mergea comanda la nimeni nu doar la tine. Aceasta a fost parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Se va rezolva la următorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.