Vashk Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Nick-ul tau: vashkServer:rpg1Descrierea bugului: Cand sunt in orice vehicul si scriu /carradio sau apas tasta ''R'' fereastra cu posturile de radio apare la un interval de 2 secunde iar, fara sa scriu sau sa apas nimic. Singura solutie este sa apas repede tasta ''T'' pana nu apare iar fereastra cu posturile de radio si dupa '' /q''.Trebuie sa ies din joc si sa intru iar pentru ca nu se mai poate face nimic. Mentionez ca nu se intampla de fiecare data. Problema a inceput sa apara in urma cu 3 zile. Am observat ca apare mai frecvent imediat dupa ce ma loghez pe server. Screenshot(s): Nu cred ca este nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiIonut Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Nu prea se intelege ce zici, incearca sa iesi si sa intri inapoi in vehicul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vashk Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 Practic dupa ce intru in vehicul si selectez un post de radio fereastra cu posturile apare la un interval de 2 secunde iar. Am iesit din masina si tot apare. Nu mai pot face nimic dupa. O tot inchid si tot apare. O sa reinstalez din nou jocul si samp-ul . Poate este de la mine. Am vazut ca sunt singurul cu bugul acesta. Multumesc de raspuns oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Nu pare a fi de la server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.