Jump to content

B-Olympics Spring 2016 - Propuneri | Suggestions

RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Y1dHIdT.png

- Deoarece părerile participanților noștri contează, aceștia vor putea propune noi idei și noi probe.

- Tot ce trebuie să faceți este să postați în acest topic o idee sau o probă folosind următoarele modele de postare.

- Probele 9 și 10 vor fi alese din cele propuse de voi. Dacă până pe 14.03.2016 nu se vor propune probe sau din probele propuse nu se va alege nici una, cele 2 probe vor fi create de mine.

- Din probele propuse voi alege eu ceea ce mi se pare interesant și nou.

Model propunere

Nick:

Level:

Propunere:

Cu ce cred că ajută:

Model propunere probă

Nick:

Level:

Numele probei:

Descriere:

Alte precizări:

English

- Because our participants' opinions matter, they can propose new ideas and new tasks.

- All you have to do is to post in this topic an idea or a task using the following models.

- 9 and 10 tasks will be drawn from those proposed by you. If until 14.03.2016 will not be proposed tasks or from tasks proposed will not choose any the 2 tasks will be created by me.

- From the tasks suggested I will choose what I find interesting and new.

Propose model

Nick:

Level:

Propose:

I think will help with:

Task propose model

Nick:

Level:

Task name:

Description:

Other specifications:

Nick: QueD_

Level: 37

Propunere: Proba a 9-a sau a 10-a sa fie una de curse de masini. Sunt multi pasionati de curse care joaca SA:MP si consider ca ar fi ceva frumos. Sa plecam dintr-un punct A intr-un punct B, pe mapa normala de SA:MP, pentru a nu se crea discutii "am pierdut din cauza ca nu era ceva construit bine" "textura era proasta" si tot asa.

Cu ce cred că ajută: Nu neaparat ca ajuta cu ceva, pot fi fel si fel de probe. Am participat vara asta si am castigat la una asemanatoare cu a unei curse, "Run Fly Drive Repeat". A fost o proba frumoasa, la care multi oameni s-au simtit bine, fie ca au castigat, fie ca nu. Tinand ca este B-Olympics de primavara, v-as mai propune ca traseul ales sa aiba legatura cu primavara, iar masinile sa fie decapotabile, nu stiu, masini de primvara, nu Sandking, Huntley, Premier, Slamvan si tot asa. Alegerea voi o faceti, insa consider ca totul ar fi mai palpitant ar fi masini mai rapide si greu de condus, cum ar fi un Super-GT, o masina care se potriveste primaverii in totalitate. Putem pleca din Angel Pine pana la Montogomery, Las Payasadas, orice. Sunt multi pasionati de curse/masini pe acest joc, hai sa-i facem sa se simta bine pentru cateva momente.

Nick: QueD_

Level: 37

Propunere: Proba a 9-a sau a 10-a sa fie una de curse de masini. Sunt multi pasionati de curse care joaca SA:MP si consider ca ar fi ceva frumos. Sa plecam dintr-un punct A intr-un punct B, pe mapa normala de SA:MP, pentru a nu se crea discutii "am pierdut din cauza ca nu era ceva construit bine" "textura era proasta" si tot asa.

Cu ce cred că ajută: Nu neaparat ca ajuta cu ceva, pot fi fel si fel de probe. Am participat vara asta si am castigat la una asemanatoare cu a unei curse, "Run Fly Drive Repeat". A fost o proba frumoasa, la care multi oameni s-au simtit bine, fie ca au castigat, fie ca nu. Tinand ca este B-Olympics de primavara, v-as mai propune ca traseul ales sa aiba legatura cu primavara, iar masinile sa fie decapotabile, nu stiu, masini de primvara, nu Sandking, Huntley, Premier, Slamvan si tot asa. Alegerea voi o faceti, insa consider ca totul ar fi mai palpitant ar fi masini mai rapide si greu de condus, cum ar fi un Super-GT, o masina care se potriveste primaverii in totalitate. Putem pleca din Angel Pine pana la Montogomery, Las Payasadas, orice. Sunt multi pasionati de curse/masini pe acest joc, hai sa-i facem sa se simta bine pentru cateva momente.

Va fi o astfel de proba, dar pe o harta creata special deoarece nu vreau sa se creeze discutii de genul "a luat-o pe scurtatura". Cat despre acea proba Run Fly Drive Repeat, nu vreau sa fac probe ce sa semene cu cele create de Black, vreau sa fac ceva unic.

Nick:Sebyca

Level:30

Numele probei:Faction War si Clan War.

Descriere:Liderii de factiuni/clan sa aleaga cate 5 membrii care sa reprezinte factiunea/clanul in war. Exemplu Prima dat War intre LS Taxi si LV Taxi, cine castiga sa treaca mai departe, iar la clanuri lafel.

Alte precizări:Sa fie facuta o mapa speciala, il alt VirtualWorld si sa fie ca la war-ul intre mafii, cu scor etc. Sper sa fie acceptata.

Beat the Clock

• vor fii alesi un numar x de participanti dupa care se va trage la sort cine cu cine se confrunta;
  • luptele vor fii fara arme, playerii trebuind sa se lupte cu pumnii 1 vs 1;
  • fiecare lupta va fii cronometrata iar la final, dupa terminarea tuturor luptelor, se va face un top 3, cel care a reusit sa il omoare pe adversar in cel mai scurt timp este considerat castigator iar urmatorii 2 vor fii clasati pe locurile 2 respectiv 3.

Este doar o propunere de proba, nu trebuie luata ca atare, orice imbunatatire e bine primita.

Sper ca am ajutat cu aceasta propunere. Pwp:*

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.