Jump to content

[Portofoliu] Slimmz0r

Slimmz0r
 Share

Recommended Posts

Salutare, va voi prezenta un thumbnail facut de mine, daca va va placea voi da edit cu mai multe, acesta este cu Minecraft, daca vor fi multe +1 voi face si cu samp, etc. Adaugati pe skype i_cebotari daca vreti si voi un thumbnail pentru episoade de canal, sau bannere.

BKyiFFh.jpg

Edited by Slimmz0r

Zici ca e facuta in Paint, las-o asa =)) =))

Dacă erai in locu lui, și el râdea de tine, cum te-ai fi simțit? Dacă ești deștept, ajută-l, nu te râde.

Frumoase creații. Felicitări.

[Member=

Authe], pai, uite-te si tu sincer cum arata? Cu ce vrei sa-l ajut, de aia exista zeci de tutoriale pe net.

Inafară de tutoriale, care poate să fie prost făcute sau care nu-s bune de nimic, puteai să-i dai niște sfaturi. „ Bă, bagă ăsta acolo, chestia aia aici și pu*a mea in dreapta etc. Nu că te râzi de el, că la final, dacă e să te gândești, mai bine nu dădeai reply și gata.

Toți am fost „nabi” la inceput. Fiecare s-a dezvoltat cum a putut și cum a știu să se dezvolte. Unii cu tutoriale, alții fără. In cazul ăsta, nu zic, este la inceput, dar ai fii putut să- zici : Ba și tu un blur, un text mai frumos, un border, pattern, să fie mai frumos etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.