WG Anton Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 (edited) Nick:anthonny. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) :Nu am alta cerere făcută. Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://forum.b-zone.ro/uploads/profile/photo-14856.gif?_r=1454721755 Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: WG anthonny Dimensiuni:150x300 Alte precizari: vreau ca avatarul sa fie ceva de genul(triunghiul cel din mijloc). Fundalul sa fie ceva cu o fata sau masina.. Mulțumesc. Edited March 22, 2016 by WG Anton Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 (edited) @@WG Anton, Nu prelucram imagini editate, pune un stock needitat si revin eu cu edit. EDIT: Ai pus doar cu acel triunghi, dar tema a ramas random. Nici asta nu e permis. Edited March 22, 2016 by AIM CristyanN Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Anton Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 Faza e ca , nu vreau sa editezi poza aia , ti-am lăsat modelul ăla doar pentru a vedea acel triunghi, daca intelegi ce vreau sa zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CannoT Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Poza este deja editiata. 3 zile interdectie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts