SS Wehrmacht Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Salut, am un cont pe rpg2 Ivan_Alexandru pe care am luat ban permanent pentru tentativa vinedere cont.Pot face ceva ca sa-l debanez? Ceva sa donez sau altceva?Mi-am zis sa ma apuc din nou de sa:mp si sa nu incep de la inceput deoarece am muncit mult la acel cont m-am intrebat poate pot dona ca sa-l debanez.Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări:Daca este vreo solutie va rog sa lasa-ti un link sau ceva informatii.Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Salut, am un cont pe rpg2 Ivan_Alexandru pe care am luat ban permanent pentru tentativa vinedere cont.Pot face ceva ca sa-l debanez? Ceva sa donez sau altceva?Mi-am zis sa ma apuc din nou de sa:mp si sa nu incep de la inceput deoarece am muncit mult la acel cont m-am intrebat poate pot dona ca sa-l debanez. Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări:Daca este vreo solutie va rog sa lasa-ti un link sau ceva informatii.Multumesc Nu sunt permise vânzările sau tentativele de vânzări de conturi pe bunuri reale sau bunuri în joc (ban permanent). Aceste conturi nu vor putea fi debanate din shop. http://forum.b-zone.ro/topic/251144-new-rules-structure/?p=3755856 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.