Jump to content

Barcelona - Real Madrid 1-2 » Ronaldo a adus victoria pe Camp Nou!

Seranos
 Share

Recommended Posts

0,,19160676_303,00.jpg

Real Madrid s-a impus în fața Barcelonei, în deplasare, scor 2-1, în cel de-al 232-lea El Clasico din istorie.

BARCELONA - REAL MADRID 1-2
A marcat: Pique 56 / Benzema 63, Ronaldo 85
Partida a început cu un moment de reculegere în memoria lui Johan Cruyff. Cei aproximativ 100.000 de spectatori aflați pe Camp Nou au creat o atmosferă de senzație și au avut o coregrafie superbă în memoria lui Cruyff. În minutul 14, s-a aplaudat în memoria sa.
Scorul a fost deschis de Pique, în minutul 56, după o lovitură de cap din careu, de lângă Pepe.
Șase minute mai târziu, Benzema a egalat, profitând de o minge deviată în careul catalanilor.
În minutul 83, Real a rămas în 10! Ramos a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben, după ce l-a faultat dur pe Luis Suarez.
Cristiano Ronaldo a stabilit scorul final cu 5 minute înainte de sfârșit. Portughezul a preluat, a intrat în careu și a finalizat cu un șut la colțul scurt.
Barcelona rămâne lider în La Liga, cu 76 de puncte, în timp ce Real Madrid se află pe poziția a treia, la 7 lungimi în spatele catalanilor. Pe doi este Atletico Madrid, cu 70 de puncte.

A fost un meci foarte frumos , dar mai frumos a fost ca mi-a adus un castig de 100 lei la un pariu facut contra tatalui meu ,el tinand cu Barcelona ,iar eu cu Real Madrid. Sper ca Real Madrid sa ii ajung din urma pe piticii aia si sa castige campionatul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.