aldoGFX Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Skinurile cu Id 270, 269,271 nu mi se vad.Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări:Dau +10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Skinurile cu Id 270, 269,271 nu mi se vad. Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări:Dau +10 Din cate stiu este bug de la joc pe acele skinuri, cand pui moduri pe ele nu se văd. Acum nu stiu, încearcă si tu versiunea Hoodlum a jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldoGFX Posted April 3, 2016 Author Share Posted April 3, 2016 @, am facut si asta, am tot aceasta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 @, Atunci problema este de la joc, am mai vazut aceasta problema de cateva ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Fără răspuns în 48 de ore, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.