Jump to content

War Interdiction & Cheater Stats

Kelton
 Share

Recommended Posts

Asta explică lipsa de neprofesionalism la nivel înalt al conducerii, din toată conducerea de nivel 6 al comunităţi şi mă refer strict la scripterii ştiu doar să adauge copăcei, inimioare şi maimuţe ăsta este nivelul în momentul de faţă şi ca să nu se facă de ruşine să nu spun altfel caută tot felul de metode pentru a bana codaţi pentru că nu mai are cine să le facă anti-cheat.

Respect, eu unul sunt de acord, dar nu în totalitate. Ce se întâmplă dacă o persoană insuportabilă de mulți leaderi de gang apare pe listă fără să foloseasca nimic? Ar trebui să fie incluși și adminii la vot, iar dovezile să fie foarte-foarte clare!

@@Kelton, pe bune? Majoritatea liderilor cheama doar CODATII in gang pentru a avea turfs ( Nu dau nume [ salut beyond ] ) daca eu rup toate codurile posibile clar lideru nu o sa ma propuna pe lista, daca ma duc in alt gang fostu lider ma propune....pierdere de timp parerea mea ( stiu, conteaza 0,32% parerea playeriilor dar e ok )

Va asigur eu ca vor fi multe abuzuri si multi jucatori nevinovati vor fi adaugati la lista de interdictie.

O metoda mai buna ar fi sa alegeti admini care au jucat in mafii o vreme lunga,nu doar pasnici ca sa cunoasca bine un cod.

Pe langa asta ar trebui sa-i invatati sa faca un test team viewer/ammyadmin sau orice altceva mai bine,am avut atatea teste si cautau chestii aiurea la un moment dat si stupide.Credeti ca un codat chiar ar tine codul cu numele sau?Gen sa tina renko.exe asa liber?80% din codati va asigur ca ar ascunde prin folderele de la windows cu un nume sofisticat sau daca e cod CLEO facute combinatii intre moduri normale si codul.Alta parte,adminii cand intra in joc sa verifice taste de activate la cheats verifica cateva taste F(f1,f2,f3,etc.)si lasa playerul in pace,pai sa stiti ca acum mai nou activate-urile de cheats sunt chiar din Chat printr-o anumita comanda,prin tastarea unui anumit text precum un cod in GTA SA sau numpad-uri.Majoritatea adminilor la teste i-am vazut paraleli cu programele,cauta ceva cu Lastactivityview,verifica putin cu USB deview si mai rar se uita prin folderul game-ului si ia niste fisiere CLEO la intamplare care cica le verifica.Am vazut admini la teste care pur si simplu abia faceau testul,mai mult se uitau prin pozele din PC-ul meu sau videoclipuri,eventual gasind renko.ttf si uitandu-se vreo 10 minute la el sa se gandeasca daca e cod sau nu (poti sa te simti daca vezi asta).

Daca se va aplica totusi acest update cu interdictii prin vot,playerii sa poata scapa de acea interdictie la wars printr-un test TW/ammyadmin etc. calumea de la un admin.

Sunt idei ok, dar mai bine inveti adminii sa faca un control tw. Am pe "-" la war si ma ia la teste, ce ar putea sa-mi gaseasca cand eu fac score pe "-"? Pe altii care fac 25-30+ nu ii ia nimeni. Si faza cu "Crash" la control tw, ce vina avem noi ca luam crash? Sa se baneze doar pentru /q, pentru crash sa se dea un timp de asteptare in care jucatorul sa revina

Asta a fost problema si la mine, am fost banat pentru coduri degeaba, PUR LEGIT! Acum eu m-am lasat de sa-mp, buna idee, as prefera ca interdictia sa fie mai mare, altii au stat ca prostii 2 luni sa intre intr-un gang, altii stau o luna? nu mi se pare corect!

2. Sistem de contorizare a codaților în ganguri

Acest sistem funcționează în felul următor:

- în tabul Stats vom avea un nou tab numit Cheater Stats.

- acest tab va fi vizibil momentan adminilor 4+ și liderilor de ganguri.

- tabul va include un tabel cu toți jucătorii care vor fi banați pentru coduri din momentul în care vom face acest update, facțiunea în care s-au aflat la momentul banului cât și rankul deținut atunci.

• Cu ce ajută?

Aceste statistici ajută adminii și liderii să observe mai ușor numărul exact de jucători banați pentru coduri din fiecare gang în parte pe anumite perioade de timp. Astfel că se poate stabili cu mai mare ușurință gangul în care există problemele cele mai mari și unde trebuie să se intervină. Numărul prea mare de codați dintr-o facțiune va putea fi redus de către ceilalți lideri prin intermediul sistemului de interdicție la waruri ori de către admini prin banarea codaților, supravegherea mai în amănunt a facțiunii și chiar sancționarea liderului ori wipe facțiunii respective în situații majore.

Vom mai încerca să adăugăm și alte sisteme pe viitor pe lângă acestea, cât și îmbunătățirea sistemelor actuale de depistare a codaților. Sperăm că încet și în timp să mai scăpăm de codați. Idea pentru unul dintre sisteme a fost inspirată de aici și la cererea jucătorilor: http://forum.b-zone.ro/topic/232559-sistem-de-interdictie-automat-pentru-waruri-administrat-de-liderii-gangurilor/

Așteptăm părerile voastre în acest topic.

Aici intra si codurile precum ( Teleport, Auto-Clicker) sau doar codurile care tin doar de kill precum (AimBot, Silent-Aim etc. ) ?

O idee foarte proasta. Ai zis daca 5 lideri voteaza pt un jucator ca aceasta sa aibe interdicitie atunci jucatorul sa primeasca. Pai cum vine asta? Se aduna 3-4 lideri cu ciuda pe un jucator ca da foarte bine si il baga acolo. Nu frate, ori are cod si e banat pt cod ori nu. Daca bagi regula asta totodata poti sa scoti si adminii de pe server ca nu si mai au rostul!

@@Kelton, nu e cea mai stralucita idee, pentru ca poate la un moment dat, ajunge pe lista de interdictii un player care nu joaca cu coduri, apoi lideri vorbesc intre ei, cum a spus mai sus si toti voteaza pro, iar ala fiind necodat o sa intre pe lista de interdicite, nu o sa mai vina la waruri, si nu o sa se mai distreze. Faceti ceva ca sa nu fie adaugat aiurea in acea lista un membru de mafie care joaca fara coduri, iar unii cu coduri sa nu fie bagati. Si sa nu vorbeasca liderii intre ei sa dea pro.

Este o idee buna, sper sa nu se abuzeze :)

Ba nu, nu poți, pentru că îți trebuiesc dovezi solide pentru a îl adaugă, nu doar propui un nume si votezi dacă primește sau nu, trebuie să te bazezi pe dovezi atunci când propui pe cineva.

Voi nu gândiți în timp ce citiți, ori nu citiți tot, ori nu aveți capacitatea de a retine câteva lucruri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.