Jump to content

sKittles SiLENT in Action-Banned #5

sKittles KIA

Recommended Posts

Adminii dau ban-uri si daca dai un glont la nimereala si-l palesi pe una, csf asta-i staff-u.

Astea au fost niste mici faze.Ce-i drept,le-am dat urat la paintball,dar am facut video scurt fiindca sunt prea multe videoclipuri si e greu de editat,plus ca nu am PC foarte bun.Este a 5 a oara cand iau ban,dar si unban pentru Aimbot doar pe B-Zone,am avut multe banuri de cand joc samp pentru aimbot si am zis sa filmez tot ceea ce tine de arme sa nu existe absolut niciun dubiu.Apreciez macar ca-si bat capul adminii sa stea pe playeri,de exemplu pe RPG3 nu prea stau toti adminii,stau cativa din cand in cand si nu pot sta pe toti in acelasi timp.

@, Adevarat zici, nu te contrazic. Pe rpg 3, dau un [/report] ca unu are aim / renko, etc. si nu raspunde nimeni. Am fost in fbi, am batut un admin (avea wanted) si m-a luat la tw. In fine, nu avem ce face...

@, Adevarat zici, nu te contrazic. Pe rpg 3, dau un [/report] ca unu are aim / renko, etc. si nu raspunde nimeni. Am fost in fbi, am batut un admin (avea wanted) si m-a luat la tw. In fine, nu avem ce face...

O singura data i-am prins in toane bune pe RPG3 si am avut 2 teste intr-o seara =)) Ce face Paintball din om.. =))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.