Th0rTERORiSTU Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Salut. De câteva zile(2-3 ziile) am incercat să intru pe samp, dar din păcate acel Runtime c++ iși face de cap, deci intru in samp, îmi apare căsuța aia cu servărele si după când dau connect/play imi apare runtime c++, dar nustiu de la ce am căutat o mulțimea de soluții, dar degeaba. M-am uitat pe youtube la diverse programe poate are vrun efect dar degeaba, am dat update la drivere prin DriverPack Soluțion, dar degeaba. Aștept păreri din partea voastră ce ar putea să-mi rezolv această chestie. Si mai am de precizat că am reinstalat Gta-ul de vro 5-6 ori, dar degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South ALex Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Am avut si eu aceeasi problema, nu doar la GTA la mai multe joc-uri, n-am gasit alta rezolvare decat sa reinstalez windows-ul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Reinstalezi Microsoft C+++, ai un model de respectat, topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.