Jump to content

Cerere-[Cr-Avatar

CRisti dulce te seduce
 Share

Recommended Posts

• Nick: [Cr

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar.

Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : http://forum.b-zone.ro/topic/325102-cerere-cr-avatar/#entry4881155

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Masina careia i se vede doar roata, ceva gen din lateral, cu pragurile foarte jos si jante extravagante, foarte mari. (MASINI TUNATE)

Text: [Cr si dedesupt RPG.B-ZONE.RO

Dimensiuni: De avatar.

Alte precizari: Vreau un mic, foarte mic efect de bass. ATENTIE: NUMELE MEU ESTE [Cr, NU [CR, cine pune textul [CR are report, AM SPECIFICAT CLAR. Creatile bune primesc +1! Multumesc!

@, E buna lucrarea. Iti voi da +1.

Insa, astept alte creatii in care sa fie evidentiata janta mare, ceva gen sa se vada doar roata cu janta, in cea a lui Jassem e un pic cam mare distanta si se vede masina toata.

Ceva gen: (NU NEAPARAT ASTA)

cele-mai-scumpe-jante-auto-din-lume-88b9

Edited by AIM Cr

@@Lance, It's good my love, but I want to see the weel..like photo from uper.

@@RaresT, Am spus ca numele meu este "[Cr" nu "[CR", nu va inteleg...nu imi place.

Nici a ta Bows, la fel ca la Rares. (Nu a mers Mention nici Quote)

Astept alte creatii asemanatoare cu poza mea de mai sus.

I'm waiting for another creations like photo posted up.

@@Korom, Daca scoti bassul (stiu ca eu am cerut asta) e perfect, te rog frumos, imi poti da PM cu lucrarea fara bass. Cand vei face asta se va putea da close si pe a ta o voi purta. Mersi frumos, ti-am dat +1.

@@HaziM, Numele meu e [Cr nu [CR si nu ai respectat cea ce vreau. Multumesc oricum!

@@Valad, Poza e perfecta numai ca numele meu e [Cr nu [CR. Daca imi lasi reply sau PM cu modificarea ar fi perfect, imi place fontul. Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.