baCiu Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 @@Cristina, da, am aplicat, este incorect sa-ti incerci norocul sau ce vrei sa spui? cand am spus „dar măcar să fi primit cineva care chiar știa să lucreze" nu ma refeream la mine, ci la cei care chiar se strofoaca sa primeasca respectiva functie si care chiar au talent.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 (edited) Va multumesc tuturor. Iti multumesc si tie Cristina. Complex, in curand o sa primesti. JaSSeM - eu m-am chinuit, am peste 110 posturi la Request. Mi-am dorit de mult si dupa parerea mea lucrez bine, daca nu lucram il lasam. Daca nu e legat de portofoliu, te rog sa nu mai postezi. Eu nu ti-am comentat urat si nu o voi face. Prin acest comportament nu ajungi nicaieri, crezi ca asa se ia designer, pe suferinte...? Incerc sa vorbesc cat mai frumos, dar ma deranjeaza faptul ca ai venit aici cu RiTCHER sa comentati fix la mine. Edited April 30, 2016 by bowS nWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Nici numai am nevoie de designer, pe degeaba ai designer ci ești pe lângă cu PS', nu vorbesc de tine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alonsoo Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Felicitari pentru functia obtinuta, dar nu esti pregatit inca pentru ea, dar cine sunt eu sa critic chestia asta.Inca o data, felicitari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Stai linistit, Richter mereu a avut ceva de comentat la designeri , probabil ca daca ati avea toti cunostintele lui in grafica atunci nu ar mai sta nimeni pe b-zone sa faca avatare pentru niste maruntis pe clienti. Si da, pe b-zone se pune accent pe cantitate nu pe calitate, pentru ca asta se cere la requests. Cat despre jassem, nu stiu daca e in masura sa critice. Succes cu functia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 , bai imi pare rau pentru ce-am spus mai spus, eram putin nervos, acum imi dau seama de ce spun si cei de sus, inca o data imi pare rau.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 (edited) Va multumesc din nou la toti, va multumesc pentru urarile de bine. Paste fericit. Cat despre tine JaSseM nu ma asteptam. Nu o sa uit niciodata. M-am simtit jenat sa fiu judecat. Eu nu ti-am facut nimic. NEW (cereri, nu sunt toate): Edited May 1, 2016 by bowS nWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Alexandru Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Faine,se vede ca ai avansat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted May 3, 2016 Author Share Posted May 3, 2016 Multumesc. Voi inchide acest portofoliu momentan deoarece s-a inceput sa se faca +1. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts