Jump to content

Bug Masina Personala

KrakeNN

Recommended Posts

Nick-ul tau:Rydder.

Descrierea bugului:Deci am dat /park la masina mea si o bubui apoi ia bubuie si sta tot acolo bubuita vre`o 2minute apoi dispare de acolo si cand dau /lcoatecar imi apare punctul ala ruso ligna mine dar masina nu e in el,apoi dau /tow car si tot nu apare la locul unde amd at /park :(

ScreenShot(s): Aici dau /locatecar si imi aapre punctul dar masina nu e!

Aici am dat /tow car si nu imi apare masina!

Aici dupa ce am dat /towcar dau din nou /locatecar si tot acolo imi apare punctul si nu mai dispare ce sa fac?? :(

Aceasta problema poate sa fie din cauza lagului.Ia da relog cand ti se mai intampla chestia asta si sigur o sa iti mearga.Asa am patit si eu: dadeam /towcar imi lua bani , dadeam /locatecar si cik masina era acolo unde ar fi trebuit ea sa fie dar mie nu imi arata masina, imi arata doar checkpoint-ul ala.Am dat relog dupa care totul a revenit la normal.

Lag??De la ce sa am laG?eu tot timpu am pingu 50-60 nam cum sa am lag,dar ma rog,am dat si relog si cand ies din casa ma uit masina iar arde tot asa s bubuie deci relog nu merge,e un bug ceva,dar sa rezolvat deja,cred ca a fost un rr la masini..!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.