Jump to content

The Last Generation [TLG] - Discutii / Discussion

Share

Recommended Posts

23 hours ago, TLG AdeIin said:

Fizica, aiurea, nu înțeleg nimic, stau doar pentru prezență să iau notă

Eu m-am trezit degeaba ca sa nu facem romana…

1 hour ago, TLG Koppen said:

Noroc, sa aveti o miercure placuta!

Multumim la fel!

8 hours ago, TLG Kobe. said:

@TLG Vlad asa ca tine, ce mai zici?

Nimic ma am war azi si dupa ies afara.

4 hours ago, TLG Koppen said:

Salutare, sa aveti un inceput de saptamana plin de surprize!

Multumim la fel!

Reușind să obțin primul meu rang 5 de când joc SAMP, am ieșit din News Reporters cu gândul de a aplica în Agenție, dar în noaptea în care au fost deschise aplicațiile am fost prea obosit sa stau pana târziu... Și am pierdut turul de aplicatii... Acum sa vad... Inima zice HA, faptele cred ca ma duc într un departament. Ce pașnică îmi recomanzi pentru contul secundar? 

2 minutes ago, Sirko said:

Reușind să obțin primul meu rang 5 de când joc SAMP, am ieșit din News Reporters cu gândul de a aplica în Agenție, dar în noaptea în care au fost deschise aplicațiile am fost prea obosit sa stau pana târziu... Și am pierdut turul de aplicatii... Acum sa vad... Inima zice HA, faptele cred ca ma duc într un departament. Ce pașnică îmi recomanzi pentru contul secundar? 

Pai asteapta ca poate se deschide iarasi Hitmanul

1 minute ago, TLG MemphiS said:

Pai asteapta ca poate se deschide iarasi Hitmanul

Momentan astept, consider ca am sanse in Hitman si sper sa se deschida iar in turul 2, am observat ca asa se intapla daca raman 2-3 locuri libere de la primul tur de aplicatii. 

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.