CRisti dulce te seduce Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Nick: [Cr Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : http://forum.b-zone.ro/topic/334288-cerere-cr-avatar/#entry5025204 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Vreau sa fie legat de Counter Strike Global Ofensive, in general de jocurile cu impuscaturi, arme, orice. Prefer niste arme, una in partea stanga si una in partea dreapta, un cutit si o grenada, daca considerati ca e prea aglomerat puneti decat armele. Text: Sicilian (o coroana) iar apoi Mafia. (Deci, Sicilian Mafia cu o coroana de rege intre cele 2 texte), apoi, sub textul principal cu mic sa scrie urmatoarele nume: FaNTeZiE BOMBARDIER, Mrn., Andrei ST, Clau07, Scream LORD, edyHD, texte secundare. Dimensiuni: Nu stiu, cam cat coperta de la Facebook. Alte precizari: Vreau sa iasa frumos de tot, un font frumos, aranjat bine, numele micute aranjate si ele bine. CER SERIOZITATE SI VA ROG FRUMOS SA VA STRADUITI! Multumesc frumos, baieti/fete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaresT Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 (edited) @, Cererile de wallpaper, pentru alte site-uri/scopuri sau pentru alti membrii sunt interzise. Puteti solicita doar lucrari ce pot fi folosite in interiorul comunitatii de catre dvs (avatare, logouri, semnaturi, userbaruri) EDIT: Imi pare rau, voi reveni cu creatia mea. Edited May 13, 2016 by RW RaresT Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRisti dulce te seduce Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 @, SICILIAN MAFIA ESTE CLANUL MEU NEOFICIAL, IAR ACELE NICK-NAME-URI SUNT MEMBRII, ASA CA E LOGIC CA LE VOI FOLOSI IN INTERIORUL COMUNITATII. Multumesc! ASTEPT CREATII! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lance Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Fara bumb 48h. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts