SS Wehrmacht Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salutare, am dorit sa intreb cum se face un server de samp, sau mai bine spus cum il creez si care sunt primii pasi. Poate are careva un video sau ceva sa fie nou pentru versiunea de 0.3.7.Sau PM me cu id skype ori un tutorial.Screenshot (în caz că este necesar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiO TSA Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Trebuie sa-ti iei host(recomand 0ping), dupa ce ai luat o sa primesti baza de date, trebuie sa ai un gm, il pui si aia e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salutare, am dorit sa intreb cum se face un server de samp, sau mai bine spus cum il creez si care sunt primii pasi. Poate are careva un video sau ceva sa fie nou pentru versiunea de 0.3.7.Sau PM me cu id skype ori un tutorial. Screenshot (în caz că este necesar) Este asa de greu sa cauți tutoriale pe Google? Serios acum, de aia s-a inventat Google sau YouTube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 Este asa de greu sa cauți tutoriale pe Google? Serios acum, de aia s-a inventat Google sau YouTube. Da ba dar as vrea si eu ceva bun poate altii stiu, ma poti ajuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Trickman Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Cauta un gm pe internet, il retusezi, iei host, il pui pe host, si pam magie, ai server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Cauta un gm pe internet, il retusezi, iei host, il pui pe host, si pam magie, ai server. Primești un avertisment pentru post inutil, fără răspuns in 48 de ore, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.