Jump to content

Recommended Posts

As vrea sa imi iau un PC nou (unitate centrala) si as rea sa spuneti daca ar merita.

Din ce imi aduc aminte cand l-am vazut:

Memoria : 2 GB Ram

Placa VIdeo : 1 gb nu stiu cum se cheama

Procesor : 2.7 Ghz

Placa video nu e incorporata cu placa de baza.13 milioane , ce ziceti ?

Depinde de mai multe chestii acuma ... tu ne-ai dat aicea doar memoria ram, Ghz procesorului era bine dacă ne dădeai si puterea lui, placa video destul de bunicică. Cât este de mare hardul? Placa de bază ce model / firmă?, placa de sunet etc. Eu iti dau următorul sfat, daca e nou pune mana pe el, vezi poate ti-l dă cu garanţie !

Prea atent nu m-am uitat la el.Nu stiu numele placii de baza/video . Stiu ca are cam 320 GB HDD , am sa mai trec eu.E de la Media-Galaxy nou-nout.Si dupa mine Placa Video e f buna.

Din ce imi aduc aminte Memoria e DDR3 si procesorul e Dual Core.Acum nu stiu . Vreau parerea voastra daca se merita la 13 mil.. sa nu dau bani aiurea.

A , si frecventa 800 Ghz , la memorie cred. :)

Edited by actimell

Păi după cum ţi-am zis un pc nou merge perfect 1 an, 2 ani poate 3 ani dupaia incep problemele, dacă e de la Media Galaxi probabil are si garanţie deci e bun, şi merită 13 meleoane, părerea mea .

Ok ... acum sa fac rost de bani :))

Mai trebuie 2-3 milioane :X ... Multumesc de pareri ! Da , garantie 24 luni !

Si as vrea sa va mai intreb ceva , cu 1 gb placa video si 2 gb ram , merg cam toate jocurile, nu?

Edited by actimell

Conform compatibilitatii, poti inlocui fiecare piesa cu o alta, mai noua, conteaza sa fie compatibila cu celelalte, pentru ceva mai multe informatii si sfaturi eu zic sa mergi la un magazin de specialitate gen Depozitul de calculatoare sau PC-Zone, le poti gasi prin magazinul Unirea, depinde de oras, in fine, un calculator cu 4 gb ram , un quad core intel, o placa video buna, si 300 gb cred ca sunt suficienti, vezi tu ce si cum.

eu zic ca merita!

PS: la procesor nu prea e multa putere,nu o sa mg toate jocurile

Eu zic ca ma tine 2-3 acel procesor .. apoi il pot schimba !

Dar sa stii , foarte multe jocuri depind de placa video si memorie , nu depind foarte mult de procesor.

Dau un ex. : la Fifa 10 , procesor de 2.4 ... si la Fifa 11 , cand va aparea eu cred ca va merge f bn pe viitorul meu PC.

Edited by actimell

E foarte bun pc dar te-as sfatuii daca tot iti iei pc iati de 2 gb placa video ;))

Eu spun ca ajunge 1 gb pentru 2-3 ani ....apoi voi putea sa ii schimb cateva componente...jocurile si programele din ziua de azi nu necesita 2 gb placa video :) ... Momentan :)

Eu zic ca ma tine 2-3 acel procesor .. apoi il pot schimba !

Dar sa stii , foarte multe jocuri depind de placa video si memorie , nu depind foarte mult de procesor.

Dau un ex. : la Fifa 10 , procesor de 2.4 ... si la Fifa 11 , cand va aparea eu cred ca va merge f bn pe viitorul meu PC.

fifa 11 cere intel core 2 duo ...

actimell este o diferenta intre core 2 duo si dual core.

Dual core este alcatuit din 2 procesoare pentium 4.

Intel core 2 duo e alcatuit din 2 procesoare intel core 2,care sunt mai puternice ca pentrium 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.