ciObanel Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 As vrea sa imi iau un PC nou (unitate centrala) si as rea sa spuneti daca ar merita. Din ce imi aduc aminte cand l-am vazut: Memoria : 2 GB Ram Placa VIdeo : 1 gb nu stiu cum se cheama Procesor : 2.7 Ghz Placa video nu e incorporata cu placa de baza.13 milioane , ce ziceti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoCk Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Depinde de mai multe chestii acuma ... tu ne-ai dat aicea doar memoria ram, Ghz procesorului era bine dacă ne dădeai si puterea lui, placa video destul de bunicică. Cât este de mare hardul? Placa de bază ce model / firmă?, placa de sunet etc. Eu iti dau următorul sfat, daca e nou pune mana pe el, vezi poate ti-l dă cu garanţie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 placa de baza?cooler?harddisk?ce procesor?ce tip de memorie ram?ce placa video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciObanel Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 (edited) Prea atent nu m-am uitat la el.Nu stiu numele placii de baza/video . Stiu ca are cam 320 GB HDD , am sa mai trec eu.E de la Media-Galaxy nou-nout.Si dupa mine Placa Video e f buna. Din ce imi aduc aminte Memoria e DDR3 si procesorul e Dual Core.Acum nu stiu . Vreau parerea voastra daca se merita la 13 mil.. sa nu dau bani aiurea. A , si frecventa 800 Ghz , la memorie cred. Edited July 24, 2010 by actimell Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoCk Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Păi după cum ţi-am zis un pc nou merge perfect 1 an, 2 ani poate 3 ani dupaia incep problemele, dacă e de la Media Galaxi probabil are si garanţie deci e bun, şi merită 13 meleoane, părerea mea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 daca are memorie DDR3 si procesoru e dual e bun zic ca merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciObanel Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 (edited) Ok ... acum sa fac rost de bani Mai trebuie 2-3 milioane ... Multumesc de pareri ! Da , garantie 24 luni ! Si as vrea sa va mai intreb ceva , cu 1 gb placa video si 2 gb ram , merg cam toate jocurile, nu? Edited July 24, 2010 by actimell Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 depinde si procesoru...daca vrei sa mearga orice joc,iati un Intel Core 2 Duo de 2.6GHz + Sau orice procesor quad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciObanel Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Daca imi aduc bine aminte , procesorul este de 2.5 Ghz.Procesorul se poate schimba la pc ? Eu nu stiam. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bill Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Conform compatibilitatii, poti inlocui fiecare piesa cu o alta, mai noua, conteaza sa fie compatibila cu celelalte, pentru ceva mai multe informatii si sfaturi eu zic sa mergi la un magazin de specialitate gen Depozitul de calculatoare sau PC-Zone, le poti gasi prin magazinul Unirea, depinde de oras, in fine, un calculator cu 4 gb ram , un quad core intel, o placa video buna, si 300 gb cred ca sunt suficienti, vezi tu ce si cum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciObanel Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 Am spus numai prostii pana acum : http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.js...tegoryId_127804 Sa imi spuneti cum e ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 eu zic ca merita! PS: la procesor nu prea e multa putere,nu o sa mg toate jocurile Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciObanel Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 (edited) eu zic ca merita! PS: la procesor nu prea e multa putere,nu o sa mg toate jocurile Eu zic ca ma tine 2-3 acel procesor .. apoi il pot schimba ! Dar sa stii , foarte multe jocuri depind de placa video si memorie , nu depind foarte mult de procesor. Dau un ex. : la Fifa 10 , procesor de 2.4 ... si la Fifa 11 , cand va aparea eu cred ca va merge f bn pe viitorul meu PC. Edited July 25, 2010 by actimell Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacckMann Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 E foarte bun pc dar te-as sfatuii daca tot iti iei pc iati de 2 gb placa video Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciObanel Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 E foarte bun pc dar te-as sfatuii daca tot iti iei pc iati de 2 gb placa video Eu spun ca ajunge 1 gb pentru 2-3 ani ....apoi voi putea sa ii schimb cateva componente...jocurile si programele din ziua de azi nu necesita 2 gb placa video ... Momentan Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Eu zic ca ma tine 2-3 acel procesor .. apoi il pot schimba ! Dar sa stii , foarte multe jocuri depind de placa video si memorie , nu depind foarte mult de procesor. Dau un ex. : la Fifa 10 , procesor de 2.4 ... si la Fifa 11 , cand va aparea eu cred ca va merge f bn pe viitorul meu PC. fifa 11 cere intel core 2 duo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciObanel Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 fifa 11 cere intel core 2 duo ... Si asta are Intel Celeron Dual Core . Eu zic ca merge , tot este dual core !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 actimell este o diferenta intre core 2 duo si dual core. Dual core este alcatuit din 2 procesoare pentium 4. Intel core 2 duo e alcatuit din 2 procesoare intel core 2,care sunt mai puternice ca pentrium 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciObanel Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Se rezolva chestia asta.Dar ce zici ? E bun PC ? Luand in considerare si procesorul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciObanel Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Ok , multumesc tuturor de raspunsuri.Maine cred ca ma duc sa il iau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciObanel Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 L'am cumparat .. prima data imi facea niste zgomote la sursa , m-am dus si mi-a dat altul.Acum merge f bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Am spus numai prostii pana acum : http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.js...tegoryId_127804 Sa imi spuneti cum e ! Eu zic ca merita , varumeo dala are si ii merge perfect~. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anduu Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts