Jump to content

VIDEO | Primul interviu dat de Jose Mourinho ca antrenor al lui United. Declaraţiile care i-au enervat pe fanii lui Chelsea.

Share

Recommended Posts

jose-mourinho-manchester-united.jpg?widt

Jose Mourinho a devenit oficial noul manager al lui Manchester United, iar postul TV al clubului a difuzat în urmă cu puţin timp şi primul interviu oferit de tehnicianul portughez în noua sa calitate.

Mourinho spune că e conştient că a ajuns la cel mai titrat club din Anglia şi că se simte pregătit pentru o asemenea provocare, după ce a mai antrenat-o în Premier League pe Chelsea. United deţine un număr record de titluri în Anglia (20), dar şi trei Ligi ale Campionilor, ultima cucerită în 2008, cu Sir Alex Ferguson pe banca tehnică, iar "Specialul" spune că vrea să reia şirul victoriilor notabile "rupt" în momentul în care managerul scoţian şi-a anunţat retragerea, în 2013. "Vreau să uit ultimii trei ani", spune Mourinho, care îi asigură pe fani că foamea sa de succes e la fel de mare ca întotdeauna.

8 - opt trofee a cucerit Jose Mourinho în Anglia, toate ca antrenor al lui Chelsea. Printre ele se numără şi trei titluri de campion, în sezoanele 2004-05, 2005-06, 2014-15

"Mă simt extraordinar. Cred că vin aici în momentul potrivit al carierei. Ai nevoie să fii pregătit pentru un club ca United, care e un club gigant şi are nevoie de cei mai buni antrenori. Sunt pregătit pentru această provocare, mă simt mândru şi onorat şi abia aştept să revin în iarbă

Putem privi clubul din două perspective: una privind ultimii trei ani, iar alta având în vedere istoria clubului. Prefer să uit ultimii trei ani şi să mă concentrez pe clubul uriaş pe care îl conduc acum. Vreau să câştig şi vreau ca jucătorii să înţeleagă că vreau să câştig trofee aici. Am nevoie ca jucătorii şi fanii să simtă că putem cu adevărat să ne îndeplinim obiectivele.

Voi da absolut totul pentru a duce clubul în direcţia pe care ne-o dorim.

Cred că ştiu ce îmi pot oferi fanii, iar ei ştiu ce le pot oferi. Cei mai importanţi sunt, normal, jucătorii şi relaţia pe care o voi avea cu ei", a declarat Jose Mourinho pentru televiziunea clubului.

Cum era de aşteptat, declaraţiile lui Mourinho i-au enervat pe fanii lui Chelsea. Portughezul a avut parte de susţinerea fanilor de pe Stamford Bridge inclusiv în momentele în care Chelsea avea un parcurs dezastruos în campionat, însă numirea la Manchester l-a transformat acum pe Mourinho în persona non-grata la clubul londonez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.