Jump to content

Răzvan Raţ a convocat o conferinţă de presă de urgenţă în Italia: "Gata cu tam-tamul! Scurt şi la obiect"

Share

Recommended Posts

rat-ale-0491-resize.jpg?width=815

Răzvan Raţ (35 de ani) a ţinut, sâmbătă seară, o conferinţă de presă de urgenţă, în cantonamentul României din Italia, pentru a detensiona situaţia creată în ultimele zile, în care s-a vorbit despre momentele tensionate dintre el şi selecţionerul Anghel Iordănescu.

Imediat după meciul cu RD Congo (1-1), Raţ a spus că nu ştie motivele pentru care Anghel Iordănescu a preferat să-i dea banderola de căpitan lui Vlad Chiricheş, iar apoi informaţiile au început să curgă. S-a scris că fundaşul lui Vallecano are o mare influenţă pe lângă Răzvan Burleanu şi chiar i-a recomandat acestuia să-l aducă la echipa naţională pe Paco Jemez, antrenorul de la echipa sa de club. Sâmbătă seară, veteranul lotului pentru EURO a convocat o conferinţă de presă de urgenţă pentru a lămuri situaţia.

"Eu am vrut să vin în faţa presei pentru a clarifica situaţia. Sunt de 15 ani la echipa naţională, nea Puiu este cel ce m-a adus la prima reprezentativă, nu există niciun conflict între noi doi. N-a fost niciodată vreo discuţie între mine şi conducerea FRF în sensul în care eu aş fi propus un anumit selecţioner.

Nu este cazul, eu sunt doar fotbalist, îmi fac treaba pe teren. Gata, să nu mai facem tam-tam pe un conflict inexistent! Scurt şi la obiect, nu e nicio disensiune şi n-am propus niciodată antrenori la nicio echipă la care am activat. Vă rog, deja s-a luat amploare. Cred că am lămurit şi problema banderolei, spunând că nu e niciun conflict", a spus Raţ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.