Jump to content

Iordănescu nu menajează fotbaliştii: ”Greşeli individuale nepermise!

Share

Recommended Posts

7346759-mediafax-foto-andreea-alexandru.

În ciuda scorului strâns, România a fost surclasată de Ucraina în ultimul amical tare înainte de EURO. Deşi au pierdut doar cu 4-3, fotbaliştii pregătiţi de Anghel Iordănescu au lăsat o impresie groaznică în special din cauza prestaţiei din startul reprizei secunde, atunci când ucrainenii au înscris de trei ori. La finalul jocului, selecţionerul a analizat prestaţia jucătorilor şi nu s-a ferit să dea nume atunci când a acuzat problemele.

A fost o primă repriză foarte bună, una în care am avut iniţiativa şi în care am controlat jocul, în care am reuşit să marcăm. Repriza a doua, în mod special prima ei parte, ne-a scăpat de sub control. Foarte multe greşeli individuale, trei goluri făcute cadou adversarilor, efectiv ne-au pus la pământ psihologic”, a spus selecţionerul.

Anghel Iordănescu s-a referit apoi la motivele pentru care tricolorii au avut atât de multe greşeli individuale. ”Una peste alta, trebuie să învăţăm din aceste greşeli. Nepermise şi pentru faptul că în repriza a doua au intrat relaxaţi, au crezut că jocul va fi la discreţia lor. Eu aş vrea să precizez că avem mai multe probleme, sunt mulţi jucători care nu au mediu de joc, care au avut probleme la echipele lor de club. Nu joacă! Mă refer la Torje, la Maxim, sunt mulţi care nu au jocuri în picioare. E clar că ne e foarte greu să le dăm ritm de joc doar prin antrenament”, a spus selecţionerul la finalul partidei.

Noi deja ne-am făcut socotelile, ştim unde suntem. Ar fi fost foarte bine să menţinem această perioadă de invincibilitate. Avem de învăţat din această înfrângere.

Edited by TG Silviu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.