Jump to content

Accidentat în finala Ligii, Dani Carvajal va rata Campionatul European

South Silviu.
 Share

Recommended Posts

b1.jpg?width=815

Accidentat în minutul 50 al finalei Ligii Campionilor, dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, Dani Carvajal va fi indisponibil pentru următoarele trei săptămâni, ratând astfel participarea la Campionatul European din Franţa.

Locul lui Dani Carvajal în lotul Spaniei va fi luat de Bellerin, jucătorul echipei Arsenal Londra, care a debutat duminică în naţionala Spaniei, în amicalul contra selecţionatei Bosniei.

Accidentarea lui Dani Carvajal a devenit mai gravă decât se credea iniţial. În urma testelor efectuate după meciul din finala Ligii Campionilor, fundaşul lui Real Marid nu mai are voie să se antreneze timp de 3 săptămâni, iar medicii naţionalei Spaniei i-au recomandat selecţionerului Vicente Del Bosque să nu conteze pe serviciile fotbalistului.

"A fost un pic greu pentru mine. Chiar şi accidentat nu voiam să ies de pe teren. Mă gândeam să trag de mine pentru a nu pierde meciul, dar colegii mei mi-au zis să nu risc, ca vor câştiga ei meciul pentru mine” a spus Carvajal la finalul meciului cu Atletico de sâmbătă seara.

Carvajal a părăsit terenul în minutul 50 al finalei, după ce a simţit dureri puternice la coapsa dreaptă

Vicente Del Bosque îl va înlocui pe Dani Carvajal cu fundaşul echipei Arsenal, Hector Bellerín. În vârstă de 21 de ani, acesta a debutat în naţionala Spaniei, duminică, la meciul amical disputat împotriva Bosniei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.