Jump to content

Cât vor câştiga Prunea şi Napoli la Iaşi: contractele celor doi, validate de Comitetul Director

South Silviu.
 Share

Recommended Posts

prunea-si-napoli-primarie.jpg?width=815

Preşedintele Florin Prunea şi antrenorul Nicolo Napoli au asistat astăzi la şedinţa de Consiliu Local, la invitaţia primarului Mihai Chirica. Cei doi au fost felicitaţi în plen pentru calificarea în Europa League şi le-au oferit celor din Primărie câte o agendă şi un fular cu însemnele clubului. Primarul Chirica i-a asigurat pe cei din conducerea clubului că va susţine în continuare echipa, dorindu-le jucătorilor un parcurs cât mai lung în Europa League.

A fost o onoare pentru noi să fim la şedinţa de Consiliu Local. A fost ceva nou, nu am mai asistat niciodată la un astfel de moment. Le-am mulţumit celor din Consiliul Local pentru susţinere, noi am fost felicitaţi la rândul nostru pentru performanţa realizată. Cred că este mai greu acolo, în Consiliul Local decât la fotbal. Acolo iei decizii care vizează un oraş întreg”, a spus Prunea.

Comitetul Director a validat contractele

La o zi după ce Prunea şi Napoli au ajuns la un acord cu primarul Chirica, Comitetul Director al CSMS Iaşi a validat, astăzi, contractele celor doi oficiali. Prunea şi Napoli şi-au prelungit angajamentele cu clubul din Copou pentru încă un sezon, ambii primind şi câte o mărire de salariu.

Florin Prunea va avea un salariu de 7.000 de euro lunar, mai mare cu 1.000 de euro decât în sezonul recent încheiat, în timp ce Napoli va încasa lunar 6.700 de euro.

Obiectivul încă nu a fost stabilit, dar cel mai probabil va fi o clasare în primele 7-8 locuri, o eventuală accedere în play-off sau clasarea pe un loc de cupă europeană urmând să aducă în conturile jucătorilor şi antrenorilor bonusuri substanţiale.

Edited by TG Silviu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.