Jump to content

Propunere Droguri

xThe0

Recommended Posts

Salut, multi dintre cei din mafii raman deseori fara stamina la waruri si este foarte enervant sa ramai fara stamina pe turf.Propun ca drogurile, pe langa acel HP, sa ofere Stamina la fel ca la HP,

Marijuana - 5 HP/ 5 Stamina;

Cocaine - 20 HP/ 20 Stamina;

Ecstasy - 50 HP/ 50 Stamina;

Meth - 100 HP/ 100 Stamina, iar la Dependenta sa scada tot ca la HP, 5 Stamina, 15 Stamina respectiv 30 Stamina. Consider ca aceasta propunere ar mai scadea din plictiseala unui war pe HQ de exemplu sau a unui war cu o mafie mai slaba deoarece trebuie sa fugi tot turful dupa inamici si ajungem in momentul in care avem 0 Stamina.

Sectiunea de Propuneri este inchisa si de accea m-am gandit sa postez aici!

Frumoasa propunere,gg!

Salut, multi dintre cei din mafii raman deseori fara stamina la waruri si este foarte enervant sa ramai fara stamina pe turf.Propun ca drogurile, pe langa acel HP, sa ofere Stamina la fel ca la HP,

Marijuana - 5 HP/ 5 Stamina;

Cocaine - 20 HP/ 20 Stamina;

Ecstasy - 50 HP/ 50 Stamina;

Meth - 100 HP/ 100 Stamina, iar la Dependenta sa scada tot ca la HP, 5 Stamina, 15 Stamina respectiv 30 Stamina. Consider ca aceasta propunere ar mai scadea din plictiseala unui war pe HQ de exemplu sau a unui war cu o mafie mai slaba deoarece trebuie sa fugi tot turful dupa inamici si ajungem in momentul in care avem 0 Stamina.

Eşti la discuţii generale, nu la propuneri şi sugestii. Nu ştiu cum ţi-am dat eu sublider.

Dacă aş putea să-ţi dau -1, aş face-o. :) :) :)

Cred că ai încurcat secţiunea de "Discuţii generale" cu cea de "Propuneri. Fii mai atent pe vitor! :)

Mai copile, ai citit macar tot?

Sectiunea de Propuneri e inchisa si am decis sa postez aici, daca nu citesti, mai bine taci!

Mai copile, ai citit macar tot?

Sectiunea de Propuneri e inchisa si am decis sa postez aici, daca nu citesti, mai bine taci!

Din ce am vazut, sectiunea de Propuneri nu este inchisa, ci doar nu ai numarul necesar de posturi pentru a crea un topic in sectiunea respectiva. La fel e si la mine, nu pot face un topic, deci, probabil trebuie sa am peste 400 sau 500 de postari pentru a crea un topic in sectiunea de Propuneri. Vad ca tu ai 160+ de posturi aproximativ, deci...

Din ce am vazut, sectiunea de Propuneri nu este inchisa, ci doar nu ai numarul necesar de posturi pentru a crea un topic in sectiunea respectiva. La fel e si la mine, nu pot face un topic, deci, probabil trebuie sa am peste 400 sau 500 de postari pentru a crea un topic in sectiunea de Propuneri. Vad ca tu ai 160+ de posturi aproximativ, deci...

Da, ai foarte mare dreptate, iti trebuiesc 20000 de posturi, daca nu stii, ti-am spus, nu mai comenta.

"Pentru a posta în această secțiune aveți nevoie de minim 50 de posturi."

Pentru a posta în această secțiune aveți nevoie de minim 50 de posturi.

Da, ai foarte mare dreptate, iti trebuiesc 20000 de posturi, daca nu stii, ti-am spus, nu mai comenta.

"Pentru a posta în această secțiune aveți nevoie de minim 50 de posturi."

Pentru a posta în această secțiune aveți nevoie de minim 50 de posturi.

Da.. îmi cer scuze, am văzut acum acel "anunţ".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.