SeekPI Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Îmi dă o eroare cănd încerc să dau un PM. Erro 502.Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Mulţumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BalkaToN Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 @, ori tu, ori respectivul aveți prea multe PM-uri. Încearcă să ștergi câteva din PM-uri, iar după să trimiți un PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeekPI Posted June 2, 2016 Author Share Posted June 2, 2016 @, ori tu, ori respectivul aveți prea multe PM-uri. Încearcă să ștergi câteva din PM-uri, iar după să trimiți un PM. Mulţumesc, Flok. Baftă. REZOLVAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenssy Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Este de la Host,si mie mi se tot intampla si tot incercam de 30 minute sa intru,dar nici website-urile rpg-urilor nu mergeau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanony Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Este de la Host,si mie mi se tot intampla si tot incercam de 30 minute sa intru,dar nici website-urile rpg-urilor nu mergeau. Pe lângă faptul că tu comentezi fără să ai habar de problemă, mai dai și reply după ce autorul topicului a spus CLAR că a REZOLVAT problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Este de la Host,si mie mi se tot intampla si tot incercam de 30 minute sa intru,dar nici website-urile rpg-urilor nu mergeau.Primești un avertisment pentru post inutil, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.