Jump to content

Iordănescu a plecat la EURO cu victoria cu Georgia în minte: "Înseamnă enorm, suntem încrezători în posibilităţile noastre"

Share

Recommended Posts

anghel-iordanescu.jpg?width=815

”Tricolorii” au decolat duminică dimineaţa spre Franţa, unde Anghel Iordănescu spune că îşi doreşte să producă o surpriză frumoasă. Selecţionerul României se plânge însă de unele probleme de lot.

Naţionala României a plecat spre Franţa, cu cinci zile înainte de primul meci pe care-l vor juca la EURO 2016. Anghel Iordănescu speră la un parcurs cât mai bun şi să-i scoată din nou pe suporteri în stradă. Selecţionerul ”tricolorilor” a rămas impresionat de afecţiunea publicului la amicalul cu Georgia (scor 5-1) şi îşi doreşte să-i răsplătească pe fani cu prestaţie foarte bună la EURO.

Iordănescu se plânge însă de unele probleme medicale. Denis Alibec şi Florina Andone, doi dintre cei mai buni jucători din naţională, s-au accidentat la mână şi sunt nevoiţi să joace cu bandaje speciale:

"Plecăm cu amintirea frumoasă de la ultimul meci al echipei noastre naţionale, cu acea căldură cu care publicul şi suporterii echipei naţionale şi-au luat la revedere de la noi. Pentru noi, seara cu Georgia înseamnă enorm de mult. Suntem încrezători în posibilităţile noastre. Nu avem vedete, dar avem un grup unit care îşi doreşte performanţă.

Avem şi câteva probleme de sănătate, mă refer la două cazuri speciale, Alibec şi Florin Andone, precum şi problemele mai puţin majore pe care le au Chiricheş şi Hoban. Mi-e greu să vă dau un răspuns ferm, din ce ne-a spus Colina eu spun că nu vor fi probleme şi vor putea juca cu mâna protejată. La sosirea noastră în Franta, medicul turneului se va pronunţa”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit Sport.ro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.