Jump to content

AIM musiQQ RPG Wars #4 ~ ManoDerecha

musiQQ OLD

Recommended Posts

Asteptam videoclipul.Sper sa revina.

Frumos war,intro frumos,moduri geniale,nu ai ce comenta si ce zice.Felicitari,esti o adevarata legenda,foarte mult imi place cum tragi.

Din pacate, o sa postez mai rar. Activitatea de rank 6, nu-mi permite foarte mult sa filmez.

Multumesc pentru abonare. Am sa mai postez, probabil saptamana asta!

idem

Idem, de ce?

Ca asa a spus sefu' tau Robert?

Vezi cum dai dovada inca odata de un copil fara minte?

Acum o saptamana, ai vorbit cu mine, si ai spus ca sunt prosti, ca nu eram eu singurul care a fost Verdant din clan, acum ca ai vazut ca a scris sefu tau Robert, ai scris si tu dupa el, ca un catel ce esti.

Te rog eu, nu-ti convine, nu posta! E valabil si pentru RoberT, care se supara din orice. :-J:))

Multumesc frumos celor care m-au felicitat!

Idem, de ce?

Ca asa a spus sefu' tau Robert?

Vezi cum dai dovada inca odata de un copil fara minte?

Acum o saptamana, ai vorbit cu mine, si ai spus ca sunt prosti, ca nu eram eu singurul care a fost Verdant din clan, acum ca ai vazut ca a scris sefu tau Robert, ai scris si tu dupa el, ca un catel ce esti.

Te rog eu, nu-ti convine, nu posta! E valabil si pentru RoberT, care se supara din orice. :-J:))

Multumesc frumos celor care m-au felicitat!

1. Robert, e Robert (nu e sefu' meu) 2. Da, corect. Nu erai singurul prost din Verdant, daca am zis ca nu ai fost singuru' in Verdant nu inseamna ca ma dau pe langa tine sau orice prostie ce iti treece tie prin cap.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.