RW NonSt0p3R Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 (edited) Nume: BogdanCe problema ai?: Pur și simplu, aprind monitorul se aude pe fundal un bâzâit după care se stinge, și nu se mai aprinde.O scurta descriere a situatiei: Aveți mai sus și plus de asta o să las un videoclip mai jos.Screenshot: Alte precizari: Sper să mă ajutați! Edited June 10, 2016 by RW NonSt0p3R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aweles Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Am avut si eu problema asta,incearca sa vezi daca sunt bagate bine cablurile in Monitor,Adica scoatele si bagale dinou si vezi daca face iara figuri. Daca nu merge i-ati alt-ul,sau daca mai ai garantie sa il schimbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 @@Korom, Le-am băgat și tot la fel, o să-l dau la un service autorizat, să văd dar poate se poate face și fără să-l dau la un service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 @RW NonSt0p3R, SyncMaster si Pazvante Chioru`. Service, sau altul. Iti recomand altul. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 @@CBN Koverino, Eu am acum un BenQ de gaming, însă pe ăsta îl foloseam ca pe al 2 lea, însă mna., voi vedea service sau altul, mulțumesc de răspuns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Presupun ca pot da T/C. Deci, T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts