Jump to content

Cerere - Botys Ghytza - Avatar & Logo

Botys Ghytza
 Share

Recommended Posts

• Nick: Botys Ghytza
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar & Logo
  • Link către ultima cerere făcută(obligatoriu): http://forum.b-zone.ro/topic/313810-cerere-botysghytza-avatar/
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Nu e cazul.
  • Tema (În caz că nu există o imagine): Pentru avatar să fie numele meu și găsiți voi un fundal potrivit deoarece vreau să fie pentru canalul meu de YouTube.

Pentru Logo aveți o imagine după care să vă ghidați: EoaX6yt.png

• Text: Pe Avatar să fie numele Botys Ghytza | Pe Logo aceleași texte cu excepția aceluia din stânga de sus.
  • Dimensiuni: Potrivite.
  • Alte precizări: Deci, pentru Avatar vreau să fie ceva frumos pentru canalul meu de YouTube, numele meu iar fundale găsiți voi cât mai adecvate. La Logo vreau așa: ca textul din stânga sus să fie scos, fundalul să fie același sau poate găsiți unul mai frumos, să scoateți pictograma cu google+ și să le faceți pe cele cu YouTube și Facebook mai mare, textul acolo e Botys Ghytza. Iar deasupra să apară cum este deja. Sper că ați înțeles ce vreau să zic. Mulțumesc frumos!

• Cererile de wallpaper, pentru alte site-uri/scopuri sau pentru alti membrii sunt interzise. Puteti solicita doar lucrari ce pot fi folosite in interiorul comunitatii de catre dvs (avatare, logouri, semnaturi, userbaruri).

​6 zile interdictie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.