Messi06 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Ash vrea sa intreb de ce nu scoateti din gameplay jobul lawyer / avocat ? Ieri m-am facut avocat si am observat ca imi trebuie accept . M-am rugat vreo 2-3 ore de fiecare membru PD cu rank 4 sau mai mare sami dea accept dar nici unul nu a vrut sami dea deci , nu inteleg roostul acestui job . E pus doar ca sa completeze joburile si sa fie acolo si jobul de avocat ? Nustiu eo zic ca ar trebui eliminat sau sa se faca ceva schimbari la el . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Pai trebuie sa stii si tu cum sa obtii un accept,dai niste bani..vorbesti frumos..faci niste servicii..eu unu de cand joc pe b-zone am eliberat zeci de persoane am obtinut multe accept-uri,asta din cauza ca am stiu cum sa vorbesc,am facut servicii sau am dat bani ,iar la fel ca mine au facut multi altii deci nu e degeaba acel job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.