Cretzulea Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 E un tutorial pentru cei care au deschis pentru prima data photoshop-ul ! Sper sa va fie de ajutor! <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Creepy Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Bun, insa ai fi putut explica ceva mai mult sau sa ne arati mai multe metode Imi este de folos, o sa incerc si o sa iti zic daca imi iese Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Bun, insa ai fi putut explica ceva mai mult sau sa ne arati mai multe metode Imi este de folos, o sa incerc si o sa iti zic daca imi iese Ar mai fi o metoda sa inveti pentool ,se poate decupa si cu pentool foarte bine , si daca inveti pentool te ajuta in mai multe circumstante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cretzulea Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 O sa revin cu alt tutorial in care voi explica mai bine;) si prin alte metode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts