Jump to content

Cerere - [AIM]Nowerbach - logo

Nowerbach ZEW
 Share

Recommended Posts

Name: Nowerbach

Doresc: Avatar si logo.

Ultima cerere făcută: http://forum.b-zone.ro/topic/331443-cerere-nowerbach-avatar/

IImagine: nu am una anume, sa fie ceva pe tema cuceririi orasului, intelegeti voi, cum a facut si primul de mai jos
Tema: Verdant Family 24 turfs again ls negru sal

Text: Exact cum e in modelul ala, doar ca adaptat la gangul VDT, cu conducerea si membri actuali (lista cu noi toti o aveti mai jos putin).

Dimensiuni: voi stiti

Alte precizari: IMPORTANT: ACCEPT SI ALTE MODELE, DOAR CA TEMA SA FIE ASEMANATOARE, NU TREBUIE SA FIE EXACT LA FEL. CINE REUSESTE SA MI FACA O CREATIE BUNA IN TIMP UTIL ARE +10.

UN EXEMPLU (DOAR UN EXEMPLU) AR FI ACESTA:

0IiQ9Ez.jpg

lista pe care ati putea o trece acolo sus sa fie asta:

Capo Crimini:Nowerbach

Consigliere (6):Cokemeister, colors.eXe, pHeNOMz0r, TiG3R.xD, LuNg, smooKING.

Sgarrista (3): Dem[O]nGTA, Evolution, EvilSeph., Sr.Luci, DenisXd.

Soldato (2): RowE., TheDarkLordB1, ups.pro, StiLLeR, DeNis, Mr0ne [RoCkeT.], SniPeRS,DariusOwn.

Picciotto (1): azmu, Finn[Legend], aCsU, Gunner, KayDeN, PandaHere [AleeeX.], VenomOwn [AleeeX.], Slay [AleeeX.], Fireburn, RoLLs., NigHtDeaD., Spx111, SeKKKy.RK, Dereck.BELEAUA, ESQUIRe, IONUTz. [KiKi.], NewLife, sNrobert [Lucke.], CombaTer. [[ZEW]LucK.], peaceful, MAX.SiLENT.

Multumesc frumos.

Edited by AIM Nowerbach

@, poza oferita de tine este deja editata si cel mai probabil ca topicul sa-ti fie inchis dupa ce un Designer vede, daca doresti sa schimb ceva la acest poster/banner/logo cum vrei tu sa-l numesti, imi poti trimite un PM, eu am facut ce mi-a venit prin cap si am miscorat marimea scrisului in functie de rank dar sunt toti, stai linistit.

AIM_Nowerbach.png

Edited by RW RaresT

@, poza oferita de tine este deja editata si cel mai probabil ca topicul sa-ti fie inchis dupa ce un Designer vede, daca doresti sa schimb ceva la acest poster/banner/logo cum vrei tu sa-l numesti, imi poti trimite un PM, eu am facut ce mi-a venit prin cap si am miscorat marimea scrisului in functie de rank dar sunt toti, stai linistit.

AIM_Nowerbach.png

gata, am modificat cererea, e ok acum.

multumesc pt creatie, astept si altele pana mai tarziu pentru a avea de unde sa aleg. daca o sa vreau sa modifici ceva iti voi da pm

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.