Jump to content

[B-Zone Battle] JaSSeM vs Matt

baCiu
 Share

Recommended Posts

• Numele meu: JaSSeM allias banditul din trecut, mafiotul din prezent, robotul din viitor [ nimeni nu-mi zice asa, doar eu]

• Numele celui provocat: @Matt

Tema luptei: Lissandra-Splash-Art.jpg

Dimensiuni (maximă/minimă): 150 x 250

Deadline time posting: -

Alte precizari : avatarul trebuie sa contina neaparat textul principal "DARK" si cel secundar "b-zone.ro", cel secundar nu este obligatoriu, doar cel principal. Daca avataru nu contine textul, nu se ia in considerare si se va anula battle-ul.

v1 iar a facut textul ala. Imi place mai mult border-ul de la v1, decat la v2, dar la text, as alege v2, iar textul secundar, la v1 trebuia putin mai spre dreapta zic eu.

Aleg 1.

Bafta.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

// NU trebuie in nici un caz sa dezvalui numele concurentului cand votezi, nu mai are rost Battle-ul in acest caz, daca stim autorii, data viitoare vei fi sanctionat.

Edited by RW RaresT
Argument

@, de ce-ai alege v2? e pur si simplu un warp text, bun, si ce daca am facut iar textu ala? e lucrarea mea, pun ce text vreau eu, si dupa mn e un text style foarte dragut, si arata-mi o lucrare in care am mai facut stilul ala de text, c-am facut la celalat battle? care nu e la fel, e schimbat in proportie de 60%? se pare ca nu poti sa dai un battle frumos aici pe B-ZONE!

CER CLOSED, MULTUMESC MATT PENTRU PARTICIPARE, BAFTA!

@, da, pai aici aici se voteaza dupa bunul plac si dupa bunul gust al fiecarui, daca mie nu imi place genul de text care l-ai facut si imi place warp? Ma intrebi "de ce ai alege warp text", poate pentru ca imi place. Daca ceri closed, de ce mai dai Battle, lasa sa se voteze pana la capat si cel mai bun sa castige.

Bafta.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

din moment ce e atata off-topic si daca ti-a cerut sa inchizi Battle-ul, de ce n-ai facut-o?

Il voi inchide eu.

CER CLOSED, MULTUMESC MATT PENTRU PARTICIPARE, BAFTA!

Edited by RW RaresT

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.