Jump to content

Anglia e umilită la EURO, Hodgson îşi anunţă demisia

Wizzle
 Share

Recommended Posts

roy-hodgson-014.jpg?width=815

Potrivit relatărilor presei britanice, la conferinţa de presă de după joc selecţionerul Roy Hodgson şi-a anunţat demisia de la echipa naţională, totul în lumina parcursului foarte slab de la EURO. Potrivit anunţului, Hodgson va pleca împreună cu secunzii săi Ray Lewington şi Gary Neville. În vârstă de 68 de ani, Hodgson a fost numit principalul responsabil pentru prestaţiile modeste ale Angliei şi rămâne ţinta reproşurilor şi ironiilor nu doar pentru meciul cu Islanda, ci şi pentru cel din startul EURO, atunci când microbiştii consideră că Hodgson l-a compromis pe Kane. Golgheterul lui Tottenham, unul dintre cei mai în formă oameni de gol ai Angliei, a fost responsabil în mod ciudat pentru executarea cornerelor, deşi locul său ar fi trebuit să fie în careu.

”Contractul meu se încheie imediat, aşa că e momentul ca altcineva să continue la naţionala Angliei. A fost o aventură a mea la naţională, una pe caare nu o voi uita niciodată. Îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat aici, dar se mai întâmplă”, a spus Hodgson la finalul jocului.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.