Jump to content

United a ajuns la un acord cu Pogba!" Suma de transfer este ameţitoare

Wizzle
 Share

Recommended Posts

pogba.jpg?width=815

Manchester United a ajuns la un acord cu Juventus Torino pentru transferul mijlocaşului francez Paul Pogba, în vârstă de 23 de ani, potrivit unui cunoscut jurnalist italian. Tancredi Palmeri dezvăluie şi suma record pentru care s-ar putea face mutarea: 120 de milioane de euro.

„S-a confirmat: Manchester United a ajuns la un acord cu Pogba pentru un salariu anual de 13 milioane de euro şi 120 milioane de euro pentru Juventus”, a scris, pe Twitter, jurnalistul de la Gazzetta dello Sport şi CNN, Tancredi Palmeri, care a mai precizat că impresarul jucătorului, Mino Raiola, ar urma să încaseze şi el 25 de milioane de euro.

Dacă aceste afirmaţii se confirmă, Paul Pogba va deveni cel mai scump jucător din istorie, iar la Manchester United ar primi un salariu de aproape trei ori mai mare faţă decât are în prezent la Juventus, 4,5 milioane de euro.

Paul Pogba ar putea fi astfel cel de-al patrulea transfer făcut în această vară de Manchester United, despre care a pomenit şi noul manager Jose Mourinho, la prezentarea oficială: „Ne-am propus să facem patru transferuri! Trebuie însă să muncim din greu pentru a-l realiza pe al patrulea”.

Până în acest moment, United a anunţat oficial doar două transferuri: Zlatan Ibrahimovic şi fundaşul Eric Bailly. Cea de-a treia mutare la care a făcut referire antrenorul portughez este cea a lui Henrikh Mkhitaryan. Armeanul nu a fost anunţat oficial, deşi Borussia Dortmund a postat pe site un mesaj prin care îi urează succes lui Mkhitaryan la United.

Dacă transferul lui Pogba se va realiza pentru suma de 120 de milioane de euro, mijlocaşul francez va deveni cel mai scump jucător din istorie, depăşind recordurile stabilite în trecut de Real Madrid prin transferurile lui Cristiano Ronaldo (de la Manchester United, pentru 94 de milioane de euro) şi Gareth Bale (de la Tottenham, pentru 100,4 milioane de euro).

[url=http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/cad-toate-recordurile-united-a-ajuns-la-un-acrod-cu-pogba-suma-de-transfer-este-ametitoare-15519892]Sursa[/url]

Dacă am ajuns să dăm atâţia bani pe jucători, e grav. Pe Messi cred că s-ar da peste jumătate de miliard de euro, dacă e să o luăm aşa. Mi se pare mult prea mult, până la urmă nu e Pogba nici de 100 de milioane de euro.

De ce nu folosesc jucători de la academie, de ce nu îi instruiesc şi apoi nu îi bagă la echipa mare? E mult mai ieftin şi cred că s-ar da ocazia şi altor jucători să joace la echipe mari. Asta e doar de dragul lumii, să vadă lumea că United are bani şi aruncă pe tot felul de jucători.

Nu am nimic cu Pogba, chiar îmi place cum joacă, dar nu merită după părerea mea.

Edited by Noah

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.