GETLOWakaPG Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am un bug, de cand mi-am bagat Timecyc si un Skybox pe SAMP imi palpaie, daca pot spune asa, unele cladiri, plante, strazi, intr-un cuvat texturile. Tin sa precizez ca mi-am bagat mai multe Skybox si toate aveau acest bug. PS: Inafara de astea doua moduri mai am alte trei moduri, HUD GTA IV, Map 3D si un Colormod Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TudorB Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Depinde si de calculator ! Iti da crash ? Ca daca iti da crash incearca sa le stergi modurile! Dar din punctul meu de vedere mai bine ai juca fara morduri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzle Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Ai PC-ul slab și nu duce respectivele moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fish Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Ai PC-ul slab și nu duce respectivele moduri. Asta cred si eu, dar poate nu ai instalat modurile in ordine. Stii? Atunci cand iti pui un mod pe toate masinile, apoi pui un mod care schimba doar o masina iese aiurea, crash-uri sau poate chiar nu iti intra in joc. Ideea este ca acolo pe undeva sunt doua sau mai multe lucruri care nu se inteleg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Au trecut 48 de ore fara răspuns, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.