Jump to content

Cerere - iFreshLike - Avatar & Semnatura!

RW FreaKa
 Share

Recommended Posts

• Nick: iFreshLike
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar.
  • Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Click
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): Jack sparrow, intr-o ipostaza amuzanta. Mai exact acea parte din film in care zice "Sawy" || Hellsing -> Alucard & Seras Victoria, vrea ca la avatarul din serialul Hellsing vrea, ca ochii lui Alucard sau Seras victoria sa aibea acea stralucire-n ochii.
  • Text: Jack Sparrow -> Sawy ? || Hellsing -> iFRESHLIKE scris cu rosu sangeriu si sub nume sa fie dare de sange ca si cum as scrie cu sange pe pereti etc.
  • Dimensiuni: Cat pentru un avatar, cat mai mare.
  • Alte precizari: Sawy, ca cel actula poate mai diferit. Hellsing -> iFRESHLIKE scris cu rosu sangeriu si sub nume sa fie dare de sange ca si cum as scrie cu sange pe pereti etc.

• Nick: iFreshLike
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura
  • Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Click
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Click | Click
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): -
  • Text: O viata am si vrea sa rup asfaltu'!
  • Dimensiuni: Potrivite, cat pentru o semnatura.
  • Alte precizari:

P.S. : Vreau sa-mi fie respecate cerintele daca iti convine imi faci o creati daca nu pa.

@, Daca imi faci o creati am asteptari din partea ta :3

@@qValy, E frumos, dar ai facut o greseala, Avatarul cu Jack Sparow sa aibe doar sawy, cel din serialul Hellsing cu alucard sau Seras vicroria sa aibe iFRESHLIKE scris cu rosu sangeriu si sub nume sa fie o dara de sange ca si cum ai scrie cu sange.

@, Jmecere sefule, sunt curios cine o sa reuseasca sa te intreaca.

Mai astept si alte lucrari atat avatare cat si pentru semnatura.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.