Jump to content

Propunere - Control in PC

Vito  Corleone

Recommended Posts

Neutru. Gandeste-te la situatia urmatoare: Intru sa iau pe cineva la teste, are PC pe lemne, se deschide Chrome in 5 minute. Ce control rapid sa-i fac la ala? Si crede-ma, asa sunt cel putin 45% din jucatori, pentru ca e SA:MP, nu GTA V. Calculatoarele unora abia duce GTA SA.

@@Th0rTERORiSTU, știu ai tăi că te ocupi cu droguri cât stai la pc? =)) Te lasă doar două ore la pc dar la Hobbies ai "Nici un drog nu ma poate controla ca-s tare, iar mandria ma tine viu intreg pe picioare" :))

On topic: Contra, cum ar fi ca poliția să-ți percheziționeze doar 30min casa și după să plece dacă n-au găsit nimic? :)) + că nu aici se fac propunerile

normal ca la tine e contra atata timp cat esti pasnic ..

ON : PROO PROO PROO

@@Dookie, Si asta e adevarat. Dar gandestete dookie,eu mereu cand am fost la teste a trecut de 30min, mereu nu eram la 1 war si inceputul din urmatorul war. Deja e prea penibil frate, zi de zi sunt luat teste TW, sunt recon pe mine,vedeti ca nu am nimic,dar continuu sunt luat teste si tinut 30min+. Deja eu m-am saturat.

Are PC de lemn? Da are pc de lemn,dar trebuie si sa stiti cauta in orice PC, voi cum intrati, tac pac 4-5 programe le deschideti si le da-ti drumu,pai stai vere ca nu e asa. Iei fiecare program pe rand si verifici si o sa te incadrezi in alea 20min te asigur eu.

Cum a fost azi, ma ia twistedlemon la teste, imi deschide n programe, imi apare ecranul albastru si se restarteaza laptopul..deci sa fim seriosi. Am toate programele de cautat ale b-zone si ale rivalei la mn in PC,dar el le mai downloadeaza odata si le instaleaza si cica daca nu imi convine sa le dezinstalez dupa...poftim dovada....adica aproape toate imi sunt pe desktop,dar el le mai instaleaza odata...asa frumos a tras de timp vreo 5-10min, prin instalarea aiurea a programelor care deja le-am avut in PC

Hmmm, la mine, care am un pc slab, valoarea lui este de maxim 150 lei cu tot cu monitor (ma laud, nu am placa video), un test se poate termina mai repede de atat.

Partea a 2-a, cine a bagat cheats este gasit in primele 5 minute la teste, cine foloseste versiuni nedetectabile sau stie sa-l ascunda nush cum, poate adminu sa-l caute si 7 ore, tot nu o sa gaseasca nimic....

Deci un test lung este in 99% cazuri useless, so ?

Eu am fost tinut 35 de minute... in 35 de minute daca ma crezi am fumat o tigara, mi-am facut si un dus =)) .

PRO.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.