Jump to content

Sondaje

F0rever

Sondaje  

14 members have voted

1. 1. Doriti ca teste tw sa fie inlaturate/You want the TW Test remove?

• Da, acum exista un anticheat imbunatatit la admini./Yes, now is the anti cheat upgrade on admin.
    • Nu, deoarece anticheatul probabil are buguri si/sau sunt minciuni./No, because the anticheat maybe are bugs.
    • E bine cum e acum./ Is ok right now
  2. 2. Ati dori ca cativa admini sa aiba titlul pe website Test TW manager?/Do you want new admin title on website TW Test manager?

• Da, deoarece se considera a avea experienta.Yes, becouse he have experience
    • Nu, nu ar ajuta cu nimic./ No, did't help
  3. 3. Doriti cand se ia /order sa se consume materialele de la arme din seiful factiuni?

• Da, deoarece ar spori activitatea mafiei si ar fi mai rp
    • Nu, e bine cum e acum.
  4. 4. Doriti ca helperi sa faca teste TW daca ar fi propunerea acceptata acestia nu mai au voie in ganguri.Do you want helper make TW test? this helpers responsable the tw test did't allowed in gangs

• Da, deoarece sunt putini admini./Yes, becouse the admins is little
    • Nu, deoarece nici admin 1 nu are experienta./No, because admins level 1 dont have experience.

Recommended Posts

Testele TW nu pot fi înlăturate în niciun caz. Uneori adminii primesc warning atunci când tragi într-un jucător care de pildă stă pe loc şi nimereşti gloanţele repede, sau atunci când faci c-bug şi apare mesajul acela de rapid-fire [X poate avea rapid-fire, a tras 4 gloanţe în mai puţin de o secundă], exemplu.

La partea cu adminii intitulaţi astfel sau în alt mod sunt parţial de acord, pentru că vor fi cam puţini, totuşi, buni şi care să ştie ceea ce fac. Cred că vor fi de ajuns cam 15 din adminii cu nivel 1-3.

Nu consider necesară partea cu materialele din order, însă, da, consider că e mult mai RP, dar, gândeşte-te că acum poţi lua /order şi din case, o să bagi materiale în casă atunci când trebuie?

La ultima întrebare nu sunt de acord. Helperii (=ajutoarele), cum le spune şi numele, sunt puşi ca să ajute începătorii serverului cu răspunsuri şi diferite servicii, mai exact, să informeze. Nu văd legătura unui helper cu un test TW.

Testele TW = un kkt de idee facuta de alt kkt. Bai, de ce mortii lui sa-mi intre mie in PC? Ba daca eu am folosit acum 5 luni, in cazul meu, si pe mn ma ia la teste acum, il gaseste in osf ca l-am utilizat, pai eu iau ban acu, ca de, prostii cred ca e posibil sa-l fi folosit pe B-Zone. Cine p**a mea a fct aceasta idee cu testele TW e un mare idiot si . Nu ma intereseaza parerea altora. Mie mi s-a luat de TW. In fine, care sunteti de acord, e un butonas acolo de +1. Folositi-l

Adminii intitulati pe forum = nu vad scopul acestui lucru.

La faza cu order, idem Spawn, poti lua de acum arma si din casa. E cam inutila faza asta.

Helperii la TW, pai ba, adminii nu sunt in stare sa faca un TW ca lumea, dar helperii? Astia raspund aiurea la /n, dar sa-ti faca un TW? Gen Shanker care baga coduri in PC cand te ia la TW. Bun asa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.