Jump to content

Transferurile recente din eSport


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

electronic_sports_by_dwishdc-d3f3wmf-630


CS:GO


SK Gaming (ex-Luminosity Gaming) a rămas fără antrenorul său, Wilton „zews” Prado, în urma deciziei acestuia de a intra în Immortals. Acesta îl va înlocui pe fostul antrenor al Immortals, Gustavo „SHOOWTiME” Gonçalve și nu ar trebui să aibă foarte multe probleme de acomodare. Asta datorită faptului că actualul lot al Immortals este fosta echipă a celor de la Tempo Storm, care este compusă în totalitate tot din brazilieni.
Echipa cu componență norvegiană Epiphany Bolt a anunțat noi modificări. Mai exact, este vorba de transferul jucătorului Adam „PAINT” Fjellum (ex-PANTERS), a lui Pål „Polly” Kammen (ex-PANTERS și ex-LGB eSports) și a lui Karl-William „kalle” Haraldsen, care activa ca rezervă din iunie.



Halo


Cloud9 a revenit în circuitul competițional de Halo prin preluarea fostului lot al organizatiei Renegades. Echipa s-a remarcat prin ocuparea locului cinci în cadrul Halo Championship Series Pro League Summer Season din conferința nord-americană, lucru care le-a permis participarea la finalele sezonului.



Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.